BLOGIN KIRJOITTAJA


Tervetuloa seuraamaan blogiani, toivottavasti viihdyt! Perustin ensimmäisen blogini vuonna 2011 ja samassa blogissa seikkaillaan edelleenkin. Blogin kirjoittaminen on mukava harrastus, kun pääsee jakamaan teksiä, kuvia ja videoita muille. Paljon on uutta opittu, kun on blogia julkisesti nettiin kirjoittanut. Teitä ehkä kuitenkin kiinnostaa tietää, kuka täällä ruudun toisella puolella onkaan.

Olen Erika, 20-vuotias hevostenhoitaja. Opiskelin Koulutuskeskus Salpauksella vuosina 2013-2016 hevostalouden perustutkintoa ja minusta tuli hevostenhoitaja / harrasteohjaaja. Opiskeluihin sisältyi yhteensä neljä työssäoppimisjaksoa, joista kaksi olin Billnäsin Ratsastuskeskuksella, yhden Noora Nisulan tallissa ja yhden harjoittelun vietin Saksassa Laura ja Niclas Aromaan opissa.


Hevoset ovat kuuluneet koko lyhyen elämäni ajan. Pienenä taaperona meillä oli pihassa omia ravihevosia, josta siirryin ala-asteikäisenä Tokkolan Tallille. Tokkolassa olen viettänyt suurimman osan nuoruuden ajasta ja siellä opin todella paljon hevosten käsittelyä. Minulla on ollut monia hoito-, liikutus- ja vuokraponeja. 2013 alkuvuodesta minulla oli hetken nelivuotias russponi ylläpidossa. 

Olen ollut aina kiinnostunut nuorten hevosten kouluttamisesta ja siitä minulla onkin jonkin verran kokemusta useista eri paikoista. Merkittävin saavutus on ollut, kun pääsin mukaan Salpauksen 3-vuotiaan Tuksu-tamman sisäänratsastukseen ja etenin sen kanssa siihen pisteeseen, että pystyimme tekemään sujuvia laukannostoja sekä tekemään ravissa ja laukassa ympyröitä. 

Tällä hetkellä työskentelen ratsastuskoululla Lahdessa. Ratsastan hevosia tarpeen mukaan ja mahdollisuuksen mukaan pyrin kilpailemaan este- sekä kouluratsastuksessa I-tasolla.


Yhteyden otot suoraan blogiin tai: erika.ahtiainen@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti