maanantai 13. huhtikuuta 2015

Saksassa!

Moikka! Kaksi viikkoa olen jo täällä Saksassa, Aromaiden tallilla, ollut ja hyvin olen viihtynyt. Minulle sattui pieni äksidentti eikä minulla ole kännykkää tällä hetkellä, siksi kuulumiset ovat jääneet hyvin vähäiseksi enkä ole saanut kuvia näytille. Toivottavasti kuitenkin saisin pian kännykän, jotta pääsisin ottamaan kuvia teille näistä hienoista maisemista ja hevosista.

Aika on kulunut todella nopeasti ja tekemistä riittää päivisin. Työpäivä alkaa aina kello 7, paitsi sunnuntaisin menemme kahdeksaksi talliin. Maanantaisin meillä on vapaapäivä. Ollaan käyty muiden työntekijöiden kanssa muutamia kertoja syömässä ja olen itse tilannut ruuat :) On kyllä vielä paljon harjoiteltavaa, jotta osaan vastata kysymyksiin.

Tallissa on sujunut hyvin. Olen päässyt perus tallihommien lisäksi ratsastamaan ja maastossakin ollaan käyty tällä viikolla paljon. Ensimmäisellä viikolla oli hieman sateiset ilmat, mutta nyt on ollut kuivaa ja lämmintä. Oon kyllä ihan fiiliksissä täällä ja välillä tuntuu, että näen vain hyvää unta.. :D

Odotan innolla kuinka paljon tulen täällä oppimaan näiden viikkojen aikana!

2 kommenttia: