sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

"Lomakuulumisia"


Eilen päivällä raahasin pitkästä aikaa kameran mukaan tallille sillä ajatuksella, että otin hepoista laitumella kuvia. Harmittavasti en kuitenkaan kerennyt ennen tunteja käydä kuvaamassa, kuin Meijua ja Kuprua ja niistä ei kovinkaan hyviä kuvia tullut. Tuntien jälkeen kävin sitten nappaamassa isoista hepoista kuvia, mutta ne oli juuri pesty, niin siellähän ne hiekassa sitten kävi pyörimässä.. :) Pitää ottaa joku päivä uusi yritys kuvailuille, että hepatkin olisivat puhtaita!



Ajattelin tässä samalla hieman kertoa normi kuulumisiani, sillä viime aikoina postaukset ovat painoittunet lähinnä ratsastuksiin. Tokkolassa ratsastustuntien pito on sujunut melko hyvin. Olen saanut positiivista palautetta oppilailta ja heidän mukana olleilta. On aina kiva kuulla hyvää palautetta, niin tietää ainankin jotain tehneensä oikein :) Kaikista vaikeinta on aina keksiä aiheet tunneille! Kyllä sitä aina kuitenkin jotain on keksinyt. Tokkolan hevosilla en ole kerennyt ratsastamaan pitkiin aikoihin, sillä tunteja on ollut kuitenkin sen verran paljon. Pitäisi kyllä kiivetä joku päivä ainankin Epun ja Vinskin selkään.. Pihlalla kävin eilen vetämässä yhden tunnin maaston, oli aika tosi energinen hevonen.. 




Pertillä en ole nyt oikeastaan ratsastanut pariin viikkoon muuta kuin valmennuksissa. Viime viikolla kävin sen kanssa maastossa, mutta muuten omistaja on sillä ratsastanut. Meillä on vähän satuloita sovitettavana, jotta löydettäisiin Pertille hyppäämiseenkin vähän parempi satula. Huomenna olisi tarkoitus kokeilla yhtä satulaa ja ensi viikon torstaina on tarkoitus lähteä taas valmentautumaan :)



Kesäloma loppuukin jo kohta, ei enää montaa viikkoa. Olen viimeisen kuukauden ajan stressannut todella paljon tulevaa syksyä, sillä meidän kouluhan siirtyy kokonaan Jokimaalle enkä pääse enää asuntolaan asumaan. Onneksi tallilla on pystynyt unohtamaan tämän huolen aiheen, mutta kotona sitten miettimistä ja pohtimista on ollut sitäkin enemmän.. Toivottavasti asiat tästä järjestyy.. Hieman näyttää huteralta. Vaikka kuinka olen yrittänyt tehdä parhaani, niin tuntuu ettei sekään riitä. Ei auta itku markkinoilla, se on tehtävä kaikki mitä pystyy ja jos ei onnistu niin sitten en tiedä mitä teen :)

Nyt kuitenkin on taas aika jättää ikävät asiat hetkeksi sivuun ja lähdettävä tallille!  Palaillaan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti