lauantai 5. maaliskuuta 2016

Ei mennyt ihan niinku Strömsössä

Tällä viikolla olen ollut hiihtolomalla, mutta palataan vielä hetkeksi sitä edelliseen viikkoon, kun olin koulussa. Sairaslomani päättyi, sain tikit pois ja nyt pikkuhiljaa olen lisännyt rasitusastetta ja jumpannut pikkurilliä. Ei se vieläkään normaalisti toimi, mutta katsotaan nyt vielä hetki ennenkuin menen näyttämään tätä uudestaan. 

Ollaan saatu opetusnäyttöjen aiheet ja minulla on aiheena katseharjoitus. Olen nyt pitänyt yhden tunnin aiheesta ja seuraavaksi onkin jo näytön paikka. Olen hionut suunnitelmaa hieman ja nyt vain odotellaan, että pääsen piinasta pois! Tulen siitäkin sitten kertomaan enemmän, kun se on ohi. 
Ratsastustunnit ovat menneet vaihtelevasti. Maanantain koulutunti Muistolla sujui oikein mukavasti, samoin tiistainen estetunti Taffella. Koulutunti Ponilla keskiviikkona sujui oikeaan kierrokseen hyvin, mutta vasemmassa kierroksessa en saanut mitään tuntumaa poniin. Torstaina kiipesin aamupäivällä Veeran selkään ja oli oikein hieno heppa () ja iltapäivällä hyppäsin Nopsalla, jonka seurauksena sormeni oli erittäin kipeä. 

Sitten päästäänkin hiihtoloman pariin. Hehkutin loman alkaessa instagramin puolella, että lähden hiihtolomaksi Billnäsiin. Kyllähän minä sinne lähdin, mutta heti ensimmäisenä iltana tulin niin kipeäksi, että vietin ensimmäiset kolme päivää vuoteen omaisena ennenkuin uskalsin lähteä ulkoilemaan. Niimpä pääsin tallille kunnolla vain yhtenä päivänä, sillä seuraavana päivänä minun oli lähdettävä takaisin kotiin. Tunnollinen oppilas lomalla kipeänä, jes. 

Nyt olen kotona Jaalassa ja täällä luvassa vähän heppailua ja ensiviikolla jatkuu taas koululla. Palaillaan mahdollisimman pian!

2 kommenttia:

  1. Toi Veera on niin kivan näkönen😄 tee se postaus siint jooko?😅 Kerrot tietoi niiku rotu jne. Ja videoi ja kuvii ja mistä se on tullu, millanen se on ratsastaes ja hoidattaes?☺ ja onko siitä mitää videoo youtubes? Se näyttää niin kauniilt et voi olla nätit liikkeet😍

    VastaaPoista