perjantai 17. maaliskuuta 2017

Hyytyminen

Alkuvuosi alkoi niin vauhdikkaasti täällä blogin puolella, että ihan harmittaa kun en saanut pidettyä intoa kahta kuukautta pidemmälle. Monta kertaa olen aukaissut tämän tekstikentän ja alkanut kirjoittamaan kuulumisia, mutta en jaksa aina kirjoittaa sitä samaa tekstiä niinkuin aina; "Töissä menee ihan ok ja jonkin verran olen ratsastanut." Oma jaksaminen on ollut töiden, vapaa-ajan ja blogin suhteen melko ailahtelevaa. 

Päiväni ovat lähestulkoon aina samanlaisia. Kaipaan tietyn ajoin vaihtelua ja erilaista sisältöä arkeeni. Vapaapäiväni sijouttuvat milloin minnekin niin vapaapäivätkin menevät yleensä kotona hengailen yksin tai hyvällä tuurilla poikaystäväni kanssa, jos hänelle sattuu vapaapäivä samalle päivälle kanssani. En oikein tunne Lahesta ketään, enkä jaksaisi yhtä vapaapäivää kuluttaa matkustellessa toiselle paikkakunnalle, joten yksinään päivät ovat täällä melko pitkiä. 

Mutta ei kaikki nyt niin huonostikaan ole. On tässä kivojakin asioita ollut. Mulla alkaa kuukauden päästä autokoulu ja oon aika fiiliksissä siitä! Tuntuu niin hyvältä, kun vihdoin saa hommat etenemään. Tästäkin olen jo monta vuotta puhunut ja nyt vihdoin olen saanut rahat säästettyä korttia varten. Pieni pesämuna on jo autollekin varattuna, niin eiköhän kesällä huristella ihan omalla autolla! 

throwback vuoteen 2014, koulun hevonen ja mun rakkausheppa Veera ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti