sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Iltaestekilpailuissa

Eilen olikin erikoisempi kilpailupäivä, sillä kisat alkoivat vasta klo 17. Minä lähdin Fasulla ja samalta tallilta lähti toinen ratsukko. Kisapaikalle on matkaa ratsain noin puoli tuntia, niin siinä tulikin samalla mukavasti alkukäynnit. Meidän piti lähteä tallilta jo klo 16, sillä toinen ratsukko hyppäsi ensimmäisessä luokassa. Jonkun aikaa jouduttiin Fasun kanssa seisoskelemaan ja kävelemään kisapaikalla, kunnes pääsimme itse verryttelemään ja hyppäämään.

Kaikki kuvat © Sanna Telkkinen

Hyppäsin 70 ja 80cm luokissa. 70cm verryttelyssä Fasu oli jokseenkin jäykän tuntuinen, mutta teki hyviä hyppyjä. Testasin hypätä kahdella ohjalla ja se osottautui mielestäni oikein hyväksi ratkaisuksi. Hieman Fasu kummasteli heittelemällä päätään välillä, mutta pidätteet menivät paljon paremmin läpi. Ensimmäisellä radalla ratsasin turhan hitaassa temmossa, mutta Fasu suoritti radan kuitenkin hyvin ja nyt voidaan todeta, että osaa tuokin rauhassa mennä esteradalla! Vaikka uusinnassa ei kovaa mentykään, niin riitti meidän aikamme silti 4. sijaan. 


80cm verryttelyssä läin hakemaan vähän isompaa laukkaa ja nyt Fasukin tuntui paljon paremmalta. Rata sujui hyvin ilman suurempia ongelmia ja uusinnassa ratsastin jo hieman aikaa. Aikamme riitti toiseen sijaan ja näin ollen päivän saldona tuli kaksi ruusuketta. Kotimatkalle pääsimme lähtemään vasta hieman ennen yhdeksää ja tallilla oltiin hoitamassa poneja vielä kymmeneltä illalla. Pitkä, mutta erittäin onnistunut kisapäivä takana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti