maanantai 8. kesäkuuta 2015

Vauhdikkaasti alkanut kesä

Täällä taas. Meillä ei kotona toimi netti, eikä minulla ole kännykkää vieläkään niin tänne blogin pariin en ole kovinkaan usein päässyt. Kotiuduttuani Suomeen, lähdin heti seuraavana päivänä tallille. Käytiin Ilonan kanssa maastossa ja oli hieman hutera olo selässä, kun menin ilman satulaa Epulla! Torstaina kävin kokeilemassa uutta kaveria, sellaista suokkitammaa tuosta pyöräilymatkan päästä. Käytiin maastoilemassa toisen hevosen kanssa ja nyt olisi tarkoitus auttaa hevosen liikkuttamisessa muutaman kerran. Perjantaina käytiin päivemmällä maastoilemassa uudestaan Ilonan kanssa ja mentiin hieman reippaampi lenkki, kun Pihlalla oli melkosen paljon menohaluja!


Perjantaina pääsin myös pitkästä aikaa yhden tutun ponin selkään. Nimittäin Pertin! Olen Pertillä aiemmin mennyt kerran ja siitäkin on jo pari vuotta aikaa. Nyt Pertti on viisivuotias. Käytiin Tokkolan kentällä vähän tutustumassa toisiimme ja alkukankeuden jälkeen meno oli ihan jees. Taivuttelin sitä ympyröillä ja tein paljon siirtymisiä. Otin kaikki askellajit läpi ponin kanssa. Lauantaina koko päivä meni Helsingissä Live Aid -konsertissa ja seuraavana päivänä tultiin takaisin Jaalaan. Oli kyllä huikee konsertti!

Sunnuntai iltapäivällä suuntasin suoraa Pertin luokse ja lähdettiin taas kentälle. Tällä kertaa oli tarkoituksena hieman hypätä. Pertillä on ollut pieni tauko hyppäämisestä, joten otettiin ihan rauhallisesti. Meillä oli yksi ristikko ja pieni pysty, jota tultiin. Pertti vähän jopa innostui näistä esteistä, mikä oli ihan hyvä, kun muuten poni on niin rauhallinen. Kun oltiin muutama hyvä pomppu saatu keventelin sen vielä eteen-alas ravissa ennen kuin lähdettiin kävelemään takaisin tallille päin.

Nyt Pertin kanssa tarkoituksenani olisi olla hieman tavoitteellisempi ja käydä kesän aikana valmentautumassa esteillä. Pertin omistaja hoitaa pääosin koulupuolen ja minä estepuolen. Todella kiva nähdä, miten me tästä kehitymme eteenpäin! Yritän käydä mahdollisimman puuhailemassa Pertin kanssa ja tiistaina olisi tarkoitus käydä vähän maastoilemassa :)
2 kommenttia: