perjantai 25. marraskuuta 2016

Lukulistan päivitys

Päivitin tänään pitkästä aikaa blogini lukulistan. Kävin läpi kaikki blogit, joita seuraan ja poistin sieltä ne, ketkä eivät enää bloggaa tai jotka eivät enää muuten vain kiinnostaneet minua. Listalle jäi tämän jälkeen reilu kymmenen blogia, joten lähdin etsimään uusia mielenkiintoisia blogeja ja muutama sellainen löytyikin! Tässä minun tämän hetkiset lukuvinkit. Jos sinun listaltasi löytyy jokin mainitsemisen arvoinen blogi, linkitä se minulle tähän postaukseen. Myös omia blogeja saa linkitellä, jotta löytäisin uutta luettavaa listalleni :)

Tähän blogiin kiinnitin heti ensimmäisenä huomiota ulkonäköön. Isot, hienot ja taiteelliset kuvat bannerissa, jotka vaihtuvat häivytyksen kautta. Koodaukseen on nähty paljon vaivaa ja kokonaisuudessaan blogi vaikuttaa erittäin siistiltä ja miellyttävältä. Postaukset ovat miellyttäviä lukea, selkeää tekstiä ja aina hyvälaatuisia ajankohtaisia kuvia! Blogissa esiintyy tällä hetkellä vahvasti haflinger-tamma Winnie sekä nf-ponitamma MiniWinnie :D Ihana blogi, kannattaa käydä katsomassa!

Opiskelijatyttö, joka käy nyt toista vuotta Ypäjällä ja on suuntautunut kasvatuspuolelle. Jessicalla on oma poni Kambo, jonka kanssa ovat tehneet viimeiset pari vuotta hirmu paljon hommia ja edistystä on tapahtunut todella paljon. Tällä hetkellä ratsukko starttaa heB ja 80-90 cm ratoja. Symppisponi! Blogin ulkonäössä huomasin ensimmäisenä mieleen jäävän bannerin ja siistin kokonaisuuden. Suosittelemisen arvoinen blogi.


Blogissa seikkailee kolme toinen toistaan suloisempaa karvakaveria ja mikä parasta, ne on nuoria hevosia! Tykkään ihan hirveästi lukea nuorten ratsuhevosten kehittyimisestä aina satulan totutuksesta ensimmäisiin kilpailuihin saakka ja siitäkin pidemmälle. Laadukas ulkoasu, siistit postaukset kivoilla kuvilla, ihanat hevoset pääosissa. Mitä sitä muuta tarvitsee sanoa? Kannattaa ehdottomasti seurata, mikäli teitä kiinnostaa yhtä paljon kuin minua nuoret hevoset!

Camilla ja hänen söpö ylläpitoponi Timppa. Kohta vuosi yhteistä arkea takana ja paljon on tapahtunut tässä ajassa. Epäonnistumisia, mutta myös huikean hienoja suorituksia ja kehitystä. Mukana menossa seikkailee satunnaisia poneja. Camilla kertoo avoimesti ongelmista ja siitä, miten niistä päästä yli. Rauhallinen, nätti ja siisti ulkoasu tuo mukavan tunteen blogia lukiessa. Tsemppiä Camillalle ja Timpalle jatkoon, minä ainankin jään kannustamaan tätä kaksikkoa!

Ensimmäisessä lukuvinkissä mainitsin haflinger-tamma Winnien ja tässä sitä taas ollaan! Tällä kertaa Winnien touhuista kertoo hevosen omistaja itse ja Winnien lisäksi blogissa seikkailee perheen muita hevosia. Winnien kanssa harrastetaan monipuolista liikuntaa ja postauksia kaunistaa hyvälaatuiset kuvat ja hauskat tekstit!


Muut blogit joita seuraan tällä hetkellä:

all these u p s and d o w n s
ARJEN NINJAILUA
Elämäni valttikortti
Hartikanlahti
JILLAN BLOGI
Kaikki peliin!
Kaksihin kaunihimpi
Kaktu ja Futura
Kultahippuja
Nelivedot
Niin hyvin että hävettää
Pennin pyörittäjä
Pientä Säätöä
Ponityttö seikkailee
Puoliverinen prinssi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti