sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Blogihistoriaa ja tilastoja

Mistä kaikki alkoi?
Julkaisin ensimmäisen postaukseni 18.10.2011, eli yli viisi vuotta sitten! Olin silloin vielä neljätoistavuotias ja yhdeksännellä luokalla. Nettiin kirjoittaminen oli minulle silloin todella uutta, enkä sensuroinut mitään. Pidin "lifestyle" tyyppistä blogiin, missä kerroin avoimesti minun päivistäni. Näin jälkikäteen olen poistanut todella paljon vanhoja postauksia juurikin sen takia, että siellä on lukenut sellaisia asioita mitä ei välttämättä tälläisessä blogissa tarvitse mainita. Hymiöiden, lyhenteiden ja erilaisten merkkien käyttäminen oli erittäin runsasta tuolloin ja muutenkin tekstit hyvin sekavia.

Miten sisältö on muuttunut vuosien varrella?
Blogini nimi on vaihdellut alkuaikoina todella paljon ja muun muassa tälläisiä nimiä on blogissa nähty: Erika ja hepat, vammaista elämää, My life is in your hands, Love in the air, Heppatytön elämää, Jotkut tekevät mitä osaavat minä teen mitä haluan.. Kuten aiemmin jo mainitsin, kirjoitin aiemmin lifestyle -blogia, mutta pikkuhiljaa jäi yksityiselämästä kertominen vähemmälle ja kirjoitin vain hevosaiheisia postauksia ja samalla linjalla mennään edelleenkin. Olen rajoittanut paljon, mitä tänne julkaisen ja itse kirjoittamisessa olen kehittynyt huomattavasti.

Alla pari esimerkkibanneria, mitä minulla on kauan sitten ollut. Kiinnostaisiko teitä nähdä kaikki bannerini, mitä minulla on blogissa esiintynyt, suurin osa on nimittäin tallessa ihan alkuajoista lähtien?Blogin kulta-aika
Suurin suosio blogilla on ollut vuonna 2013, jolloin olen ollut bloggaajana hvyin aktiivinen. Silloin blogin päätähtinä esiintyivät alkuvuodesta Helka ja Minni sekä silloinen ylläpitoponi Ossi. Kesällä Kaitsun kanssa treenaukset sekä syksyllä aloitus Salpauksella hevoskoulussa. Julkaisin paljon erikoispostauksia ja muutenkin oli erittäin tapahtumarikas vuosi, yksi parhaista hevosvuosista. 

Tekstit
Olen viisivuotisen blogihistorian aikana julkaissut reilusti yli 500 postausta, Varmasti lähemmäs kuuttasataa, mutta olen alkuajoilta poistanut hyvin monta postausta. Ylivoimaisesti suosituin postaus on 2012 julkaistu "Näin teet gimpillä bannerin" -postaus, joka on saavuttanut yli 1500 sivun katselua. Seuraavat kaksi postausta on saaneet innostuksensa Tiian tekemistä viikkohaasteista, jonka huomaa myös kävijämäärissä. Top5 listalle on yltänyt Suosikki ratsastustehtävät, Tallitöiden lempparit ja inhokit sekä vitsikäs heppaig-postaus Can you take a selfie for me. Viimeiseltä paikalta listalta löytyy itselleni hyvin koskettava postaus. Se on postaus, johon olen julkaissut videon edellisestä hoitoponistani, My Mate Minnie [ hoitoponi 4.8.2011-7.5.2013 ]

Liikenteen lähteet
Blogin alkuaikoina tuli aina linkiteltyä blogia ties minne sivustoille, muun muassa kuuluisaan hevostalli.net'tiin ja tietysti facebookiin. Aina kun oli mahdollisuus linkittää oma blogi, niin ei kahta kertaa tarvinnut miettiä ja linkki blogiin oli jo nähtävillä kaikkialla. Nykyään blogin linkittely on jäänyt vähemmälle, mutta satunnaisesti edelleen jaan facebookkin hevosbloggaajat ryhmään blogini.

Suosituimmat hakusanat ovat olleet yllättäen: maalissa taas voittajana, tokkolan talli, erika ja hepat, banneri gimpillä, usvaniityn helka, voittajana maalissa sekä muut erilaiset ja erikoiset versiot edellä mainituista. 

Kommentit
Julkaistuja kommentteja blogissa on jo yli 1600 ja olen niin kiitollinen kaikista ihanista kommenteista, mitä olette minulle antaneet ♥ Joskus pari vuotta sitten blogissa elettiin hieman hektisempää ajankautta, kun yhdessä vaiheessa sain todella paljon negatiivisia kommentteja. Lamaannuin niistä tuolloin hetkeksi ja mietin, miten voisin tehdä toisin jotta pystyisin miellyttämään kaikkia. Huomasin kuitenkin, että heidät on parempi jättää rauhaan ja keskittyä siihen, miten itse haluan tehdä. Nyt enää pitkään aikaan ei ole tullut ikäviä kommentteja, päinvastoin olen saanut ihania sekä kannustavia kommentteja teiltä lukijoilta! Teidän kommentteja on ihana lukea, kun kerrotte omia tarinoitanne :)


2 kommenttia:

  1. Voitko kuvata mydayn joskus? :) tai päivä kuvina tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta :) Olen itseasiassa sitä jo suunnitellut, mutta ei ole vielä tullut sopivaa päivää vastaan!

      Poista