tiistai 7. helmikuuta 2017

4.9.2014

"Moikka! Tulin tuossa muutama tunti takaperin kotiin ja siirsin heti eiliseltä klinikkareissulta kuvat ja videot koneelle. Tuttuun tapaan siirettyäni kuvat ulkoiselle, poistin kamerasta kaiken. Aloin tekemään videokoostetta teille pätkistä ja olin edistynyt hyvää vauhtia, kunnes ulkoiseni sammui ja kaikki videot häipyivät videonmuokkausohjelmasta. Käynnistin kovalevyn uudestaan ja kas kummaa, kaikki materiaali tuolta eiliseltä klinikka-reissulta ovat kadonneet..."

Linkki kyseiseen postaukseen: Klinikka-kuvat katosivat kuin tuhka tuuleen..
Kun sain vanhalta kovalevyltäni materiaalit takaisin, selailin kuvia kaikessa rauhassa kunnes löysin uuden uuden kansion. Avasin kansion ja mitä sieltä löytyikään! Olin haljeta onnesta kun sain nämä materiaalit takaisin itselleni. Kerroin tästä henkilölle, joka teki kuvien palautuksen ja hän sanoi sen olevan ihan mahdollista, että sieltä löytyy jo poistettuja/kadonneita kuvia. Kaikki kuvat ja videot toimivat moitteettomasti ja ah sitä nostalgian määrää, kun sain katsottua kaikki videot ja kuvat läpi! Oon niin onnellinen, etten pysty sitä sanoiksi kuvaamaan ilman tätä toistuvaa hehkuttamista! 
Toisen opiskeluvuoteni alussa yhdellä koulun hevosella oli kaviossa hieman ongelmia. Sain luvan lähteä klinikalle mukaan ja niin me parin muun opiskelijan ja tallimestarin kanssa laitettiin hevonen kuljetuskuntoon, lastattiin autoon ja lähdettiin ajelemaan kohti Hyvinkään hevosklinikkaa. Klinikalla pyysin lupaa kuvata materiaalia blogiin ja se kävi heille hyvin. Otin kuvia ja videoita, joita esiintyy tässä postauksessa. Kyseisestä päivästä on jo niin kauan etten muista kovin tarkkaa päivän tapahtumia, mutta kuvia ja videoita katsellessa tekin ymmärrätte varmasti aika paljon :)
Hevoselta siis tutkittiin kavio röntgenillä ja kengittäjän toimesta. Sille tehtiin pohjallinen ja pohjallisen ja kavion väliin tuli tuollaista pehmeetä ja joustavaa mönjää. Heppa käyttäytyi klinikalla todella hienosti (lääkehuuruissa) ja päästiin lähtemään takaisin tallille hyvin mielin.  Monen vuoden jälkeen hevonen on voinut hyvin eikä ole tullut enää uusia ongelmia. Tällä hevosella tein koulunäyttöni viime keväänä ;) Mikäli teillä jäi kuvien ja videon katsomisen jälkeen jotain kysyttävää, niin yritän vastata parhaani mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti