lauantai 21. huhtikuuta 2012

hyppelyä ja miettimistä blogin suhteen

Tänään lähdin siis Nooralta yhden aikoihin, kun Ilona tuli Kuprulta niin pääsin samalla kyydillä. Ilonan kanssa menimme tallille ja ensin ajateltiin, että Ilona hyppäisi Minnillä ja mie kuvailisin/opettaisin, mutta Ilona ei halunnut yksin ratsastaa ja vinkui mut Ferdillä hyppelee. Laiteltiin hepat kuntoon ja kentälle.


Ferdi oli alusta asti aivan järkyttävä ratsastaa! Ei taipunut suuntaan eikä toiseen ja pohkeesta reagoi vain ravaamaan. Kaiken lisäksi Ferdi painoi kauheasti kädelle eikä hidastamisesta tullut mitään. Aloitettiin sinisellä kavaletilla ja tulimme sitä muutaman kerran pari kertaa. Itse tulin ravissa aluksi ja sain Ferdin joten kuten esteistä yli. Ferdin hyppytyyli on vain niin outo verrattuna ponien hyppytyyliin niin en osannut hypätä sillä :D Seuraavaksi tulin ympyrällä keltaista estettä ja se onnistui ihan ok. Laukassa ferdi vähän pusku kaikkialle ja säätämistä tapahtu kauheasti. Parin hyvän hypyn jälkeen tulin suhteutettua vihreä-sininen, mutta väli oli huono, niin en tullut kuin pari kertaa. Viimeisenä hyppäsin pari kertaa ruskean erikoisesteen, mutta koska Ferdi painoi kädelle kauheasti ja aukoi suutaan ja muuta mukavaa niin päätin lopettaa siihen. Korkein este oli sen 60cm, se ruskea erikoiseste. Punaista estettä en hypännyt kertaakaan.

mäki mun istuntaa ♥ melkein osasin hypätä Ferdillä :D




Hyppelyiden jälkeen kävimme korjailemassa pari estettä Caritan kanssa ja kävimme kuvailemassa Munkkia :) Kun lähtiin Caritan kanssa shettisten tarhasta, niin Munkki ja Tomi juoksi vähän päästä talliin. Olivat saaneet näemmä tarpeeksi tarhailusta! Kiitos Caritalle kuvailusta ja siitä että jaksoi kuunnella minua ja Ilonaa :'d


Hienoin poni ♥



pikkunen :'3

Olen miettinyt, että tekisin tästä vain heppablogin, koska kirjoitan tänne kuitenkin enemmän heppailusta ja blogia lukevat enimmäkseen heppaihmiset. Mitä mieltä olette? Vai pidänkö tämän vielä lifestyle-blogina ja kirjoitan tänne yleisesti mitä olen tehnyt kavereiden ja heppojen kanssa? ::)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti