keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Minnin luona, päivä 5

Maanantaina oli viimeinen päivä Mikkelissä tältä erää. Heräiltiin omaa tahtia ja minä nousin vasta kymmenen aikoihin sängystä ylös. Latasin kisaradat youtubehen ja lähdettiin kahdentoista aikoihin talliin. Tiffani joutui lähtemään, joten olimme Veeran kanssa kahdestaan loppu ajan. Laitettiin Samba kuntoon ja lähdettiin kentälle. Veera ratsasti alkuun sillä ja mä yritin vähän ohjeistaa sitä. Samba oli melko mielenkiintoisen näköinen. Joko se ei liikkunut ollenkaan tai vaihtoehtoisesti siltä ei löytynyt jarruja. Veera otti muutaman hypyn, jonka jälkeen minä menin selkään. Samba jumitteli melko paljon eikä suostunut liikkumaan eteenpäin. Heti askeleen eteenpäin mentyä kehuin todella paljon ja hellitin painetta.
 
 
Samba oli jännittynyt ja juoksi apuja karkuun
 
Tai vaihtoehtoisesti jumitti ja pomppi paikoillaan.
 
Kun päästiin ristikon yli pari kertaa, niin lopetettiin siihen. Käytiin tiellä kävelemässä, jonka jälkeen laitoin Minnin nopeasti kuntoon. Minnillä ihan vain menin kevyttä ravia ympyröillä palautteluksi. Alkuun Minni oli tosi hidas pohkeelle, mutta loppua kohden se rentoutui pieniä pätkiä hienosti. Ei kuitenkaan mennyt ihan niin hyvin kuin aikaisempina päivinä. Veera talutti tiellä loppukäynnit, kun minulla oli kiire pakkaamaan. Lähdin kolmen aikoihin takaisin koululle päin, jossa nyt parasta aikaa kirjoittelen tätä postausta :)
4 kommenttia:

 1. Kukas tää Samba on? :)
  Mikä sen koko nimi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samba on Veeran oma poni :) Voit käydä lukemassa Veeran blogista enemmän Sambasta. Linkki Veeran blogiin löytyy postauksen alusta!

   Poista
 2. kato siks minni ei ollu hyvä ratsastaa ku mä en ollu verkannu sitä sulle >:)

  VastaaPoista