tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulukuun tapahtumiaHeippa taas kaikki lukijat! Pitkästä aikaa aukaisin läppärin kannen auki ja aloin muokkailemaan uusia kuvia. En ole pitkään aikaa kirjoitellut kunnon kuulumisia, joten nyt vuoden toisiksi viimeisenä päivänä on hyvä hetki palata takaisin muutamien viikkojen takaisiin asioihin. Minulla on ollut monia postausideoita vireillä, mutta en ole niitä vielä saanut tehtyä. Tämä meidän kone kun edelleen on niin huono yhteistyöhön, että näiden postausten kirjoittaminen ja kuvien laittaminen ei ole mitään helppoa! Olen viimeeksi kirjoittanut kunnon kuulumisia, kun olin Minnin luona ihan alkukuukaudesta.. Mitäs kaikkea tämän jälkeen on tapahtunutkaan? Olin reilu pari viikkoa sitten yhden viikonlopun Nooralla töissä, siellä kenellä olin silloin työssäoppimisessa. Nooran hevoset muuttivat joulukuun alussa Kausalaan uudelle tallille, jossa siis vietin nyt tämän viikonlopun. Työt sujuivat mukavasti ja toisena päivänä pääsin ratsastamaan Noran koulutunnille Asmolla. Hieman oli asiat hakusessa uudella tallille, mutta muuten sujui oikein kivasti. Olen menossa sinne nyt uuden vuoden jälkeen luultavasti ratsastamaan, toivottavasti saisin jonkun mukaan kuvaamaan! 


Hmm... Pihla oli vauhdista hieman erimieltä, kun meidän oli tarkoitus ottaa pieni ravipätkä.

Se kävi vähän kierroksilla tuolla pellolla niin lähdettiin sieltä melkein heti pois

Joululoma alkoi minulla jo 17. päivä ja työt Tokkolassa alkoivat 20. päivä. Olen siis ollut melkein koko loppuvuoden töissä, Joulu- ja Tapaninpäivän sain vapaiksi. Joulupäivänä kävin kaverini luona tutustumassa hänen nuoreen lämppäriin ja kokeiltiin mitä tämä tykkäisi ratsastaja selässä. Tämän kyseisen hevosen selässä ei oltu koskaan käyty, joten otettiin todella rauhallisesti. Hienosti se oli ja käveltiin muutama kierros kentällä :) Töissä on sujunut hyvin ja teinkin yhtenä aamuna tuon aamurutiinit Tokkolassa -postauksen. Huomenna vielä vuoden viimeinen työpäivä ja tämän jälkeen minulla on kuuden päivän loma ennen koulun alkua!Nyt taas aika laittaa kone kiinni, sillä akku alkaa lähestyä nollaa eikä laturi ole lähettyvillä :D Tätä postausta kuvittavat tällä viikolla otetut kuvat, kun käytiin ulkona kuvailemassa pikkusiskon kanssa. Kuvista tuli muokkauksen jälkeen ihan kivoja, mitäs te tykkäätte? 

Voi että ku se on likanen.. D:

Hieno <3

2 kommenttia:

  1. Mitä Pihlan turvalle on käynyt? :o (katso tuota vikaa kuvaa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vast tajusin kuinka epämuodostuneelta se näyttää XDD ei mitään hajua miksi näyttää tollaselta, ei siihen kuitenkaan mitään ole käynyt!

      Poista