keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Linkitä blogisi - parhaimmisto!
latepallero.blogspot.com

Tähän blogiin olen joskus kauan aikaa sitten törmännyt ennenkin, muistin tuosta ponin merkistä selässä! Jotenkin en kuitenkaan saanut silloin klikattua lukija-gadettia, mutta nyt korjaantui sekin asia kun löytyi blogi uudelleen :) Banneri on ihana! Postauksista löytyy paljon hyvälaatuisia kuvia, välillä lisäksi videoita.

Näin Ida kertoo blogin tervetuloa-tekstissä: "Olen 15-vuotias tyttö Mäntyharjusta. Blogi kertoo minun ja meidän 21-vuotiaan issikkaruunan touhuista tekstin, kuvien ja välillä videoiden muodossa. Mukana menossa ovat myös muut tallin hevoset, varsinkin puoliverinen Aino, joka on ollut Laten kaveri jo pidempään. Latella todettiin vasemmassa takajalassa jännetupentulehdus ja Late oli sen taki reilun kuukauden levossa. Nyt liikutusta on aloitettu käynnissä."


ratsastus-elamantapa.blogspot.com

Katjan lyhyt info blogista: "Blogi kertoo 16- vuotiaan talleiluista hoitoponin, hoitohevosen ja ratsastuskoulun hevosten kanssa. Lisää hevosista voit käydä lukemassa Hevoset- osiosta."

Blogin ulkoasu miellyttää silmääni, se on rauhallinen, yksinkertainen ja siisti. Postauksissa mukana paljon kivoja kuvia sekä videoita. Kivan näköisiä poneja! Mukavan oloinen blogi, jota jään seuraamaan :)


emmakas.blogspot.com

"18v tyttö Varsinais-suomesta kertoo elämästään mihin sisältyy suurimmaksi osaksi eläimet.
Valokuvaus se paras juttu jonka takia postauksiin ilmestyy paljon omia kuvia. Blogi on hevospainoitteinen mutta teen myös postauksia jotka eivät koske nelijalkaisia aina kun innostusta ja ideaa on.
"

Ulkoasu muistuttaa hyvin paljon lifestyle -blogin näköä, mutta silti pääpaino kuuluu hevosille. Esittelysivuja tutkiessa tajusin, että olen seurannut Emmaa youtuben kautta silloin kun hän vielä vuokrasi Rikua ja Linaa! Tällä hetkellä Emma vuokraa islanninhevos Skuldia sekä tilastohevonen Temppu Hevosten lisäksi blogissa seikkailee lyhytkarvainen mäyräkoira Pate ja välillä mukaan mahtuu ripaus muutakin kuin nelijalkaisia. Paljon hyvälaatuisia ja kivoja kuvia. Tämäkin blogi päätyi uutena lukulistalleni :)


vickytrade.blogspot.com

Blogi kertoo -98 syntyneen Siljan ja hänen lämppäritamman Vickyn arjesta. Mukana seikkailee satunnaisesti myös muita hevosia Siljan käydessä ratsastustunneilla sekä hänen kuvaillessa muita hevosia ja poneja. Löysin Siljan blogin jo jokunen aika sitten ja tykästyin siihen heti ensisilmäyksellä. Blogin värit, banneri ja tausta sopivat hyvin yhteen. Banneri on hieno, vaikka se mielestäni sopisi paremmin talvelle :)


armasjaelina.blogspot.com

Tähänkin blogiin olen törmännyt joskus aiemminkin, mutta aina on jäänyt siitä lukijat painikkeesta painamatta. Nyt sekin asia on korjattu ja liityin vihdoinkin tämän blogin lukijalistoille! Blogin kirjoittaja Elina on 13 vuotias nuori tyttö. Hänellä on ylläpidossa suokkiruuna Armas, joka onkin tämän blogin päätähti. Lisäksi Elina käy säännöllisesti ratsastamassa tunneilla, joten muistakin hevosista ja poneista on mukana tekstiä ja kuvia. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja niitä on useimmiten paljon. Blogin ulkoasu on siisti  ja mieluinen. Tutustumisen arvoinen blogi :)luna--still--loving.blogspot.be

15 vuotiaan Lunan lifestyle-blogi mahtui joukkoon näiden hevosblogien rinnalle. Luna asustelee Belgiassa, mutta käy myös Suomessa mahdollisuuksien mukaan (jos oikein ymmärsin). Postaukset Luna kirjoittaa suomeksi, niin ei tarvitse alkaa kääntäjiä ja sanakirjoja vaivaamaan niillä asioilla ;) Kuvia on paljon ja ne ovat isoja ja hyvälaatuisia. En vielä liittynyt lukijaksi, mutta jään vähäksi aikaa seuraamaan sivusta ja vähän myöhemmin minut saattaa löytää lukijalistoilta.


pupujavain.blogspot.com

Hevosblogien rinnalle mahtui yhden lifestyle-blogin lisäksi yksi pupublogi! Blogin kirjoittajan Minnan aiempiakin blogeja olen seurannut tiuhaan tahtiin ja niin olen myös tätäkin yrittänyt seurata. Harmiksi vain blogin uudet postaukset eivät näy minulle, joten välillä tuuppaa unohtumaan  käydä tsekkaamassa uudet postaukset. Pitänee kokeilla josko toimisi uudelleen liittymisen jälkeen! Minna kirjoittelee blogiinsa tosiaan hänen kolmesta kanistaan, heidän treeneistä, kilpailuista ja muistakin kuulumisista :) Kuvia on paljon ja ne ovat erittäin hyvälaatuisia! Ulkoasu on kiva ja siisti, bannerin otsikko on superhauska :D


lasikavio.blogspot.com

"Päätähtinä blogissa toimii -99 syntynyt ja uusin tulokas -06 syntynyt tamma, sekä kirjoittajana/omistajana 18-vuotias lukiolainen, Beeda. Estepainoitteista menoa, mutta aikomuksena myös kenttä- sekä koulukisat. Kisoista, treeneistä, arjen risuista/ruusuista on tämä blogi tehty. Tarkoitus on kilpailla tänä vuonna kansallisella tasolla esteillä ja katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan."

Vähän tavoitteellisempaa menoa! Blogin ulkoasu on siisti ja rauhallinen, bannerin yksityiskohdat tuovat kivan lisän kokonaisuuteen. Näin nopeasti katsottuna postauksissa on useimmiten hyvälaatuisia kuvia, mutta niiden puuttuessa löytyy myös kännykkäkuvia :) Kiinnostava blogi jota jään seuraamaan!

Loppuun laitan vielä tuttujeni/kavereideni blogit, ketkä linkittivät myös bloginsa!


theponylife.blogspot.com

"Lähtömerkistä -blogi kertoo 14-vuotiaasta ponitytöstä, joka ratsastaa ja kilpailee shetlanninponilla ja risteytysponilla."


heppaunelmia.blogspot.com

"16-kesäisen ponitytön seikkailuita arjen keskellä, kisoissa ja valmennuksissa. Ratsastuspaikkana Billnäsin Ratsastuskeskus, pikkukisailua esteillä seuratasolla 90 cm asti sekä tallin omissa että ulkopuolisissa kilpailuissa. Ponipääosassa on 24-vuotias hoitoponi Maxie, mutta tarinoissa seikkailee myös muita Billnäsin asukkaita. Kisahoitajan roolissa reissaamista, huumoria, videopostauksia, vähän syvällisempiäkin ajatuksia, niistä on ponitytön seikkailut tehty. Tervetuloa!"huippuponi.blogspot.com

"Yksi tyttö ja kaksi kaviokasta.Jos olet kiinnostunut lukemaan ratsujuttujaniin olet valitettavasti väärässä blogissa!Meidän pääharrastus on poniraviurheilu ja sitä harrastan kahden shetlanninponi kanssa,joista voit lukea lisää välilehdistä.liityhän ihmeessä lukijaksi :)!"


pienenraviponinelm.blogspot.com

Pääosissa pyörii kaksi pientä karvapalloa, Jupiter III sekä Soul Sister. Blogin kirjurina toimii -97 syntynyt tyttö Salli, joka kirjoittelee blogiinsa raviponien kuulumisia arkipäivien puuhailuista ja raverista. Joukkoon mahtuu myös postauksia ratsastustunneista. Blogissa on hyvälaatuisia kuvia."Hei kaikille ja tervetuloa seuraamaan blogia, joka kertoo pääosin 6-vuotiaasta ylikorkeasta shetlanninponitammasta. Opiskelen myös hevosenhoitajaksi Asikkalassa."

19 kommenttia:

 1. Olipa mukava yllätys löytää blogi täältä :) Mulla on muuten sama juttu Minnan blogin kanssa eikä oo auttanu vaikka oon liittyny uudellee :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :)! Aijaa, mikähän siinä voisi olla :/

   Poista
 2. voi vitsi! kiitos tosi paljon! :) Oli tosi kiva löytää oma blogi listalla!
  Koiran nimi on Pate, kirjotuksessa pien kirjotusvirhe (: Nyt on suunnitteilla hevosille oma blogi ja tämä nykyinen kääntyisi kokonaan lifestyle-blogiksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihää tässä mitään :) Ohoh, korjaan tuon asian!

   Poista
 3. Oi kerrankin mun blogi pääsi loistoille! :D Kiitos paljon! c:

  VastaaPoista
 4. kiitos!:) piristi päivää ku joku tykkää:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon arvostelusta ja ihana kuulla, että tykkäät blogista! Pisti kyllä hymyilemään. (:

  VastaaPoista
 6. yyh voi ei mun blogissa on jotain vikaa :D mut kiitos paljon maininnasta c: ihanaa et jaksat vieläki lukea mun blogia vaikkei siellä poneja vilistelekään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai jaksan seurailla :) kirjotin mistä tahansa aiheesta nii oot yks mun suosikkibloggaajista! Ja kukapa nyt ei haluaisi seurata kolmea ylisöpöä pomppukania :D!

   Poista