perjantai 18. lokakuuta 2013

Passihevosella maastossa + HIHS

Käytiin tällä viikolla yhden mun kaverin kanssa hoitamassa meidän passihevoset. Niitä ei oltu liikutettu niin pääsimme lähtemään maastoon ratsain. Kierreltiin koulun alueella siellä sun täällä ihan rennosti kävellen. Ei otettu yhtään ravia eikä laukkaa. Käytii kävelemässä noin 40min ja oli ihanan rentoa vaan mennä. Kello lähenteli jo kuutta kun palasimme takaisin tallille, kuvistakin huomaa laadun!ELA <3

Kouluviikko meni nopeasti, kun yksi päivä jäi minulta pois minun ollessa Helsingissä! Jenna kysyi minulta yksi päivä haluaisinko lähteä heidän mukaan hihsiin ja totta kai sinne lähdin. Oli kivaa nähdä pitkästä aikaa kunnolla "kouvola-kavereita". Oltiin tosiaan torstaina siellä iltapäivä, kierreltiin kojut läpi ja katseltiin esteluokkia. Siellä oli ihan hirväesti tuttuja hyppäämässä, joita en edes arvannut siellä olevan :Dsiellä se näkyy !

Matkalla Helsinkiin selailin facebookia ja huomasin, että eräs tunnettu bloggaaja oli kanssa paikan päällä, nimittäin "ponityttö seikkailee" - blogin Sofia! Ollaan Sofian kanssa juteltu jo tosi pitkän aikaa ja nyt sitten oli tilaisuus nähdä. Laittelin Soffelle viestiä ja niin me sovimme tapaamisen erään kojun luokse. Rupateltiin niitä näitä ja oli kyllä kiva nähdä ihan oikeasti :D Ja tietysti piti ottaa ihku fani-kuva ;)


Nyt starttasi minun syysloma käyntiin, jota kestääkin tavallaan hurjat kaksi päivää, sillä maanantaista sunnuntaihin minulla starttaa tokkolassa työputki ja siinä meneekin sitten minun lomani.. Olen kyllä yrittänyt keksiä päiville jotain puuhaa, mutta katsotaan nyt saadaanko ajat sovittua yhteen :)

6 kommenttia:

 1. oikeesti toi kuva on niiiiiin järkky XDDDDDDDDDD noohh ens kerralla sit parempi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just pro XDDD enskerralla paljon paljon kuvia ja videoo ;);)

   Poista
 2. katoin just eile et millon mun blogi on perustettu ni eikös se sitte ollu 18.10 eli samana päivänä sulla mut eri vuonna vaa xD

  VastaaPoista