maanantai 23. joulukuuta 2013

villiponit pellolla!

Yksi vauhdikas valkoinen poni ratsastettu tänään pellolla, vähän laukanvaihtoja pukittelujen kera. Kirjavalla 4v ponilla kentällä harjoiteltu perusjuttuja käynnissä ja ravissa. Pellolla villiponien kuvausta, kun poni oli vähän energinen :) Hyvä päivä takana!Tähän alkuun haluan sanoa heti, että olisi kiva kuulla joskus mielipiteitä näistä peruspostauksista. Tähänkin postaukseen olen käyttänyt tosi paljon aikaa, kun olen tehnyt koostevideot, muokannut kuvat lisännyt kuvat flickr'in kautta ja kirjoittanut tekstin. Minulle tulee todella vähän kommenttia postauksista, niin olisi joskus, edes vaikka kerran kuussa kuulla pidetäänkö postauksistani :) En halua tätä pahalla sanoa jne jne, mutta ymmärrätte varmasti mitä tarkoitan. Sitten kuitenkin asiaan, eli tähän päivään!

Aamutallin jälkeen lähdettiin Vilman kanssa Vinskillä pellolle ratsastelemaan. Kenttä on edelleenkin huonossa kunnossa, ettei siinä hirveän hyvin pysty menemään. Vilma ratsasti ensin ponilla ja jonkin ajan kuluttua pomppasin itse selkään. Vinski oli tosi kiva ratsastaa tänään, varsinkin lopussa, kun Vinski oli eteenpäin pyrkivä ja kuunteli. Tehtiin Vinskin kanssa vähän laukanvaihtoja, jotka sujuivat vaihtelevalla menestyksellä sekä vähän otettiin pari spurttia. Jäi hirmu hyvä fiilis ratsastuksista etenkin loppuraveista!

IMG_8909

IMG_8951

IMG_8992

IMG_9093

IMG_9135

IMG_9175

IMG_9192

IMG_9208

Vinskin ratsastuksen jälkeen ratsu vaihtui paljon pienempään, nimittäin Offeen. Siitä olikin taas pitkä aika, kun viimeeksi selässä olin, joten aloitettiin rauhassa taas perusasioita kertaalleen. Mä en vain voi hehkuttaa tarpeeksi, kuinka nopeasti se poni on sisäistänyt avut, vaikka sillä ei montaa kertaa olla ratsastettu :) Pohkeet poni ymmärtää kuin vanha tekijä ja ravissakin voidaan tehdä jo kokonaisia ympyröitä. Kiva nähdä, että "oma työ" tuottaa tulosta.

IMG_9243

IMG_9295

Offen liikutuksen jälkeen harjailtiin Ilonan kanssa Munkkia ja Ollia ja päätettiinkin mennä kuvailemaan poneja pellolle. Munkki ei ollut kuvauksista kovin innoissaan ja montaakaan hörökorvaista kuvaa ei kamerasta löytynyt, mutta sitten kun sanoin Ilonalle, voisiko se ottaa pari kuvaa kun ravaamme Munkin kanssa yhden pätkän.. Munkki vallan innostui tästä ja siitä vasta riemu repesi! Poni alkoi toden teolla pomppimaan ja riekkumaan minä narun päässä juosten. Munkilla ainankin oli hauskaa ja siinä sai kyllä itsekin naurua pidellä, miten se nyt niin sekosi :') Hölmö poni ♥ Käytiin vielä kävelemässä pieni lenkki, kun Munkki oli ihan menossa koko ajan..

IMG_9341

IMG_9406

Mä en kestä, ku Munkki on niin pieni!

IMG_9483

IMG_9502

IMG_9532

Huomenna lähdetään varmaan Vilman kanssa joulumaastoon ja keskiviikkona lähdenkin Kouvolaan pariksi päiväksi Helkailemaan! Huhhuh, kun tuntui pitkältä postaukselta, toivottavasti te piditte :) Palaillaan taas ja hyvät joulut!

12 kommenttia:

 1. mä kommentoin kyl ihan liian harvoin mut sun blogi on ihan huippu :3 ♥ hyi mitä estevaihtoja oikee teette Vinskin kaa ;) okei näkisit ku Vippe luuli koulutunnilla et tehää laukanvaihtoi vaik laukkasin vaa ympyrää ja sit se teki vaihdot joka toisel se toinen tuli kyl pukin kautta mut XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, no sä varmaa oot aktiivisin lukijoista joka kommentoi :)♥ Haha Vinski ei mikää koulupolle ookkaa ;) vooi Vippe XD

   Poista
 2. Jeejee hyvä postaus ♥ Kivoja poneja kuvia videoita hienosti meette ja kohta nähdään!! ;D

  VastaaPoista
 3. En kestä tot munkkii :DD ihana ! ♥mikä kamera vilmalla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi, mä en ymmärrä mikä sille ykskaks tuli, ku yritettii ottaa poseerauskuvii nii se ei ollu yhtää innoissaa :D Vilmalla on canon 1100D :)

   Poista
 4. Ihanii kuvii ja vitsi söpöi noi pollet ku on nii innoissaa c: hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) Joo ponit oli vähän villinä! Hyvää joulua sinne kanssa!

   Poista
 5. sut on haastettu :)
  http://riinajarulle.blogspot.fi/2013/12/2013-haaste.html

  VastaaPoista
 6. apuaa miten voit ratsastaa noin pikkusella ponilla :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponin omistaja on minua pyytänyt sillä ratsastamaan noin 1-2 kertaa kuukaudessa, sillä sitä opetetaan nyt ratsastukseen :) Täältä päin ei hirveästi löydy tarpeeksi napakoita pikkuisia ketä tuonne selkään uskaltaisi laittaa..

   Poista