sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joululahjatoiveet

Joulu (+synttärit) saapuu jo muutaman viikon päästä, joten näin heti alkuun on hyvä esitellä omat lahjatoiveeni, mitä tarvitsisin ratsastukseen. Minulle riitti, että katsoin pelkästään Hööksin sivut läpi ja löysin sieltä kaiken tarvittavan! Olen aina tykännyt Hööksistä, sieltä löytyy edullisesti omaan silmään miellyttäviä tuotteita.


Ensimmäiseksi uudet kesäratsastushanskat! Minulla on tällä hetkellä yhdet Horzen ratsastushanskat, mutta ne alkavat nähdä jo viimeisiä päiviä, kun niistä kaikki saumat ovat lähtenyt purkaantumaan.. Niimpä uudet tulisivat tarpeeseen! Nämä hanskat ovat sopivat yksinkertaiset minulle ja varmasti sopivat minun käyttööni. Ulkonäkö miellyttää enkä nyt usko, että ihan huonot ovat kädessä :) Hintaa näillä on n. 15e.


Topparatsastushousut olen todennut aikaisempina talvina ihaniksi♥ Harmiksi vain minulta ei tällä hetkellä löydy sellaisia sopivan kokoisia. Yhden liian pienet ja yhdet liian isot kyllä ovat (nekin molemmat tosin kadoksissa tällä hetkellä..) Talvisin nämä ovat todella hyvät niin ratsastuksessa, kuin kaikissa muissakin tallihommissa. Henkselit kruunaavat sen, että housut pysyvät hyvin jalassa ja korkea vyötärö estää lunta pääsemästä iholle. Näillä hintaa onkin jo hieman enemmän.. n. 70e.


Syksyn ja muiden sateiden varalle olisi ihana olla omat sadevaatteet! Ikinä ei tahdo talleilta löytyä mitään itselleen sopivaa ja usein saakin kulkea ylipienessä sadetakissa tai ylisuurissä sadehousuissa..  Minusta sadevaatteiden ei tarvitse ollaan mitenkään ihmeellisen näköiset, vaan minusta tälläiset yksinkertaiset/tylsät ovat juuri sopivat! Varsinkin syyskeleillä, kun rapa lentää, niin on tälläiset harmahtavat paljon kivemmat kuin kirkkaan keltaiset, joissa varmasti näkyy kura ja kaikki muu lika. Hintaa näillä yhdessä on vähän vajaa 80e.


Uusi ratsastuskypärä ei nyt aivan välttämätön olisi, mutta tällä hetkellä minulla ei ole kuin yksi hyvä käyttökypärä, mikä istuu minun päähäni. Kuitenkin kun ramppaan koulun ja miljoonan muun tallin välissä, niin en jaksaisi aina raahata käyttökypärää mukanani.. Niimpä olen esimerkiksi tokkolassa käyttänyt ihan liian epäsopivaa kypärää, minkä olen joskus monta vuotta sitten saanut.. Kaikki kypäräni ovat olleet tyyliltään samantapaisia, niin yritin nyt etsiä vähän jotakin erilaista. Tähän törmäsin heti ja tykästyin tähän kypärään muuten, mutta tuosta lipan kärjestä en tykkää :/ Muuten kypärä näyttää todella kivalta ja säädettävän niskatuen asniosta kypärä varmasti istuisikin päähän kivasti! Hintaa kypärällä n. 80e.

7 kommenttia:

 1. Nuo hanskat on tosi hyvät, suosittelen! On ainakin mulla kivat ja mukavat kädessä ja ihanan viileät lämpimällä säällä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, että ne ovat olleet hyvät :)!

   Poista
 2. Hienoja toiveita! itsellekkin olisi kaikki nuo tarpeen.Kaikki on mustaa:D

  VastaaPoista
 3. Mulla on hoitoponi Dino. Se on shetlanninponi ja oon kasvamassa sille liian pitkäksi. Joten ollaan sen omistajan kanssa mietitty että alkaisin ehkä ajaa sillä. No mehän Sitte kokeiltiin ja Se meni käynnissä tosi hyvin. Mut ravissa Se meni vaan pari metrii ravia ja Sitte siirsi käyntiin. Dinolla on taipumusta myös ratsastaessa laiskotella. Mitä mun Pitäis tehdä että Se ravaisi kunnon matkoja. Sen Säkä on 100 joten en tiiä johtuuko Se siitä. VASTAA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponin laiskuuteen riippuu aika paljon myös, että mitä ruokaa se saa ja miten se muuten liikuu ja kuinka usein. Tähän on vaikea sanoa mitään, kun en tarkemmin tiedä :) Säkäkorkeudesta ponin laiskuus ei kuitenkaan voi johtua.

   Poista