perjantai 13. joulukuuta 2013

Minni-viikonloppu 1/3

Viime postauksessa taisin mainita tulevani tämän kuukauden puolella katsomaan entistä hoitoponiani Tokkolasta tuttua Minniä. Kerroin tosiaan meidän tarinan edellisessä postauksessa ja halusin julkaista sen nyt ennenkuin tulin tänne. Ollaan ponin uuden omistajan, Tiffanin, kanssa suunniteltu tätä kauan ja nyt vihdoin saatiin toteutettua tänne tuleminen. Joulukuun 24 pv. tulee tasan puoli vuotta siitä, kun Minni muutti uuteen kotiin.

Tulin suoraan koulusta bussilla Mikkeliin ja lähdettiin heti bussiasemalle päästyä tallille. Siellä se poni tarhassa seisoskeli ja otettiin se sisälle. Minnin käytöstavat eivä pahemmin eronneet aiemmasta, vaan sama kiukkupussi se hoitaessa on vieläkin. harjattiin, satuloitiin ja lähdettiin kentälle. Kenttä oli juuri harmillisesti mennyt huonoon kuntoon niin siinä ei kauheasti pystynyt mitään tekemään. Minni oli vähän varovainen pohjan suhteen, minkä huomasi ravissa hyvin, kun ei poni halunnut yhtään venyttää askelta.

Ravattiin aika kauan ja Minni oli tosi hyvä ratsastaa! Se on mennyt tosi hyvää suuntaan, ja vaikka hiomista on vielä paljon niin on se nyt paljon parempi kuin Tokkolassa. Vähän aikaa jouduin totuttelemaan Minniin ja sen uuteen ratsastettavuuteen, tuntui niin oudolta olla tutun, mutta silti niin erilaisen ponin selässä. Hyvin kuitenkin kokonaisuudessa meni. Laukkaa pystyi ottamaan ihan vähän toisessa päädyssä ja Minnin laukka oli superhyvää. Se nosti laukat yllättävän hyvin, se pyöritti laukkaa hyvin ja se oli iloinen. Kaikista tärkein asia minulle oli se, että Minni oli/on iloinen. 

Laukkaa ei paljoa otettu kentällä, niin käveltiin sitten vähän matkan päähän yhdelle tielle, missä pystyi laukkaamaan sitten yhtä suoraa edestakaisin. Minni oli aika innoissaan ja laukkasi korvat tötteröllä :) Otettiin pari kolme pätkää laukkaa ja sitten lähdettiin takaisin tallille päin. Minni oli ihan tänään, toivottavasti olisi huomenna ja ylihuomennakin samanlainen ♥

Blogger vammasi tosi pahasti tänään, eikä kuvien lisäämisestä meinannut tull yhtikäs mitään! 
Tämä oli ainut keino saada kuvat tänne, mutta klikkaamalla kuvaa sen pitäisi aueta isommaksi!5 kommenttia: