tiistai 3. joulukuuta 2013

pieni postaus, pienet kuulumiset

Kolmas kerta todensanoen.. Miten tämä voi olla edes mahdollista enää? Oon ollut nyt tämään syyslukukauden aikana jo kolme kertaa kipeänä aina tämä sama juttu.. Tulee kivasti poissaoloja, ku oon melkein aina ollu sit sen koko viikon poissa koulusta. Jaksokin ku vaihtu nyt viime viikolla, nii olisi ollut kiva olla ensimmäisillä tunneilla paikalla, mutta ei väkisin. En oikein ymmärrä, mistä tämä jatkuvasti kipeänä oleminen johtuu, sillä yleensä minä olen ollut se kuka ei ikinä ole kipeänä :/


Viikonloppuna olin tosiaan siellä Lahdessa ja sunnuntaina olinkin kipeänä niin en tehnyt mitään. En tykkää yhtään tästä kotona lorvimisesta, mutta jos minä nyt tämän pari päivää vielä lepäilisin niin jaksaa sitten viikonloppuna tehdä kaikennäköistä! Meillähän ei perjantaina ole koulua itsenäisyyspäivän takia, joten pidempi viikonloppu tiedossa. Kaikki varmaan arvaavat tuosta alemmasta kuvasta, mitä on luvassa ;)


Ainiin! Mitä pidätte uudesta ulkoasusta? Omasta mielestäni se on vähän synkkä/pimeä näin talvea ajatellen, mutta yritin tuoda siihen vähän väriä mukaan pienissä määrin :) Muuten kyllä itse pidän tästä!

6 kommenttia:

 1. Just hyvä tää ulkoasu! Banneri on nätti ja "tehostevärit" on hyvät :)

  VastaaPoista
 2. jos oot oikeesti kipee usein niin kantsii käydä lääkärissä, voi olla vaik joku ihan pikkujuttu puutostila tms. mut iha varmuuden vuoks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii sekii voi olla tietysti, ku on tää vähä outoo tulla tän syksyn aikana jo kolmas kerta tää sama ongelma.. :/ viimeeks ku kävin siel nii ne teki ne angiina testit, mut niis ei ollu mitää sanomist..

   Poista