lauantai 30. marraskuuta 2013

marraskuun viimeinen

Heissan taasen! Viikko meni taas nopeasti koulussa ja uusi jakso alkoi. Mitään ihmeellistä meillä ei ollut, viimeinen ratsastustunti ja nyt meillä ei olekaan pariin kuukauteen ratsastusta. Sen sijaan meillä on taas ajoa sekä kengitystä.
Perjantaina lähdettiin koulukaverini Ninan kanssa Kamppiin katsomaan Bemmiä ja siellä menikin koko päivä shoppaillen sekä jonottaessa.. Käytiin pariki kertaa moikkaamassa Benjamii, en ymmärrä miten se on noin pitkä!? Kampista lähdettiin junalla Lahteen ja jäin Ninalle yöksi.
Käytiin Lauantaina (tänään) shoppailemassa Triossa ja sieltä löytyikin vaikka ja mitä! Aika kului nopeasti ja pian olinkin taas junassa matkalla Kouvolaan. Matkan aikana tuli soitettua pari puhelua ja äkkiä huomasinkin olevani Tiian kyydissä matkalla tallille. Lupasin Jennalle tehdä Helkan kanssa jotain ja lähdettiinkin kaikki kolme ensin pellolle, mutta kun se oli vähän kuhmurainen niin lähdettiin läheiselle hiekkatielle ottamaan vähän laukkaa ja ravia. Helka oli ihan superhyvän tuntuinen ja muutenkin ihana ♥
Tehtiin Tiian kanssa iltatalli ja sen jälkeen se heitti minut kotiin. Ifolorilta oli tullut minulle iso läjä kuvia, mitä olin tilannut ja nyt päästään koristelemaan seiniä vähän lisää, jee!
ps.. Joulukalenteri menee peruun, sillä minulla on niin paljon tekemättömiä luukkuja valmiina ja viikonloppuisin en kerkeä niitä hirveästi tekemään.. Olen pahoillani, mutta pari valmista postausta tulen täällä varmaankin piakkoin julkaisemaan jotta edes jotakin erikoisempaa tulisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti