sunnuntai 24. marraskuuta 2013

"se yks pieni tumma poni!!!"

Eilen, lauantaina, matkustimme bussilla Kouvolaan, sillä pitkästä aikaa pääsin Helkaa katsomaan! Kesälomalla olin tosiaan viimeeksi Kouvolassa käynyt, mutta nyt kun oli rahaa jne niin pääsin sinnekin. Elina ja Mimmi on meillä viikonlopun, niin hekin tulivat mukaan katsomaan pikkuponia :)
Ilmat ovat olleet täällä Kouvolassa/Jaalassa melko huonot, joten tosi vähän oli paikkoja, missä ratsastaa. Hiekkatie oli ihan suhthyvässä kunnossa, niin menimme siihen koko poppoo ratsastamaan.
Helka oli alussa tosi laiska ja sitä joutui pari kertaa raipalla muistuttamaan, että mitenkäs sitä liikuttiin. Poni yritti tosissaan testailla, että josko voisi laiskotella, mutta loppujen lopuksi se alkoi reipastumaan, kun en antanut sen jäädä lusmuilemaan. Tein pari ympyrää käynnissä, mutta aloin nopeasti ravaamaan. Helkan pikkuravi oli todella outo istua, mutta nopeasti siihen taas totuin ja meno alkoi paranemaan. Laukassa Helka oli energinen, mutta siltikään se ei oikein pyörittänyt laukkaa. Pari kertaa se rikkoi raville, mutta saatiin kuitenkin pari hyvää ympyrää. Laukkasin yhden pienen mäen ylös ja siitä poni tykkäsi kovasti :')
Jenna kasasi pienen pystyn tielle ja tultiin se muutaman kerran hyvin. Helkalla oli niin outoa hypätä, kun en ole tässä kolmen kuukauden aikana hypännyt kuin kaksi kertaa ja nekin Epulla.. Tultiin pari hyppyä tosi juureen, mutta yhdet hyvät hypyt tulivat ja niihin lopetettiin. Otin vielä vähän ravia tuntumalla ja sitten alkoikin sujumaan tosi hyvin! Parin hyvän raviympyrän jälkeen venyteltiin ponit eteen-alas ja käveltiin takaisin talliin.
Hoidettiin ponit tallissa, venyttelin ja tein parit temput. Rapsuttelin Helkaa ja vietiin kaikki hepat ulos. Helka oli ihan samanlainen höpsö, kuin kesälläkin ♥ Tarkoituksena olisi vielä tämän vuoden puolella keretä käymään toisen kerran! Tallilta jatkettiin matkaa Jennalle ja siitä Tiia vei meidät Kouvolan keskustaan. Käytiin hesessä syömässä ja sitten vain hengailtiin pari tuntia siellä sun täällä.
"Sporttiset ja ei-niin sporttiset heppapojut -97 ja muut, ottakaa yhteyttä ;)"
Kiva päivä takana! Oli kiva tehdä pitkästä aikaa muutakin kuin vain lagaa kotona ja tokkolassa :D Tänään vielä käydään nopeasti pyörähtämässä tallilla ja sitten lähdetäänkin takaisin koululle. Meillä on Elinan kanssa maanantai vapaata, mutta kun Mimmillä on koulua maanantaina, niin meidän pitää mennä jo tänään takaisin. Hyvää viikkoa teille, palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti