torstai 14. marraskuuta 2013

jokimaan talliviikko

Jokimaalta on nyt palattu takaisin Asikkalaan, ja tulinkin tänään kirjoittelemaan teille koilun koneilta pienen postauksen kuluneista viikoista. Olin tosiaan viime keskiviikosta eiliseen asti jokimaalla talliviikolla ja nyt palailin tänään takaisin koulun penkeille. Viime viikon tiistaina (5.11.) meillä oli ratsastustunti ja sain ratsuksi ison Unikin :D Unik on ihan hirvittävän korkea siihen nähden, että olen pääasiassa poneilla vaan mennyt.. Unik meni tosi kivasti, kun oli raippa apuna niin sain siihen jopa vähän liikettä, toisin kuin ekalla kerralla Unikilla mentäessä. Unik jopa alkoi vähän tunnilla riekkumaan, kun laukoissa heppa olisi halunnut jäädä paikoilleen vaihtelemaan laukkoja.. :) Tunti meni kyllä kivasti ja innolla odottaen uusia ratsastuksia!


Keskiviikkona olikin lähtö jokimaalle. Siellä viikko meni nopeasti, mutta päivät hitaasti.. Ei siellä hirveästi mitään ihmeellisiä tehtäviä ollut, kuin tarhojen/karsinoiden siivoista, heinien ja väkirehujen laittoa ja muuta pientä hommaa. Välillä tuli pieniä turhautumisen ja tylsyyden tunteita, mutta pääasiassa viikko sujui mukavasti. Arvisanaksi sain vahvan 2, jes!


Asuin periaatteessa sellaisessa "bunkkerissa" yksin, mutta läheisellä ravitallilla oli Ypäjältä yksi tyttö työssäoppimisessa niin hänet oli kanssa majoitettu bunkkeriin! Jes, minun ei tarvinnut olla kuin yksi yö siellä yksin :) Bunkkerissa ei ollut mitään ikkunoita, sillä se on maan alla. Siellä olki hyvin kylmä ja vettäkin piti valuttaa kymmeniä minuutteja, että sieltä tuli lämmintä vettä. Mitään ihmeellistä siellä ei ollut ja tylsääkin tahtoi iltaisin olla, kun päästiin tallista jo neljän aikoihin.. Käytiin kyllä Tiinan (ypäjä-tyttö) kanssa kärkkäisellä ja apsilla vähän ostoksilla niin siinä menio kivasti iltaa ja parina iltana katsottiin leffoja sekä salkkareita!


Jokimaalla oli vähän vaihteleva ilma. Aamulla saattoi paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta, mutta iltapäivästä sade yllätti täysin. Onneksi ei mitään hirmu kaatosateita tullut vaan ohimeneviä kuuroja pääasiassa :) Oikean puoleisessa kuvassa katselee aidan toiselta puolelta yksivuotias tammavarsa Balleriina.

yksivuotias ripoika Sauli oli yöt ulkona, niin päivällä oli mukava nukkua rauhassa karsinassa :)


Varsat olivat aina niin yhtä uteliaita, kun mentiin tarhoja siivoamaan. Ne olivat niin hellyyttäviä ja olisin voinut ottaa vaikka kaikki mukaan sieltä! Okei, en kyllä välttämättä, sillä kyllä sieltä pari sellaista ei-niin-kivaa heppaakin löytyi :D Tälläinen talliviikko oli jokimaalla ja vielä olisi tänä vuonna yksi talliviikko Asikkalassa ja yksi jokimaalla. Eipä tässä muuta sitten taida olla, palaillaan taas viikonloppuna! Kysykää toki, jos haluatte tietää lisää tästä talliviikko-tsydeemistä niin vastailen kyllä ilomielin kysymyksiin. Muukin kommentti ja mielipiteet tervetulleita :)

6 kommenttia:

 1. Tunnetko asikkalasta semmosen Milla nimisen tytön jolla on kaks shetuu Dino ja Toni
  (Se on mun kaveri)

  VastaaPoista
 2. Voi eiii! Balleriinasta on tullut jo tosi iso tyttö :) se oli eka B varsa millä ajoin jokimaalta ja on kyllä fiksu ikäisekseen :)!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja tosi söpöjä heppoja :::)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla :) Juu nää hepat jokimaalla oli kyllä aika suloisia!

   Poista