lauantai 2. marraskuuta 2013

elämän pieniä iloja

Laittakaa laatua paremmaksi, niin että videosta saa jotain selvää :)

Tein tämä videon tänään ja tästä tuli mielestäni tosi kiva! Keskityin vaan rytmityksiin, enkä oikeastaan muuhun, niin niilläkin sain tästä oikein kivan näköisen. Mitä mieltä te olette videosta?

Kaikki materiaali on kuvattu tämän vuoden puolelta (2013). Yritin saada tähän kaikkia heppoja mukaan, keiden kanssa olen viettänyt hienon vuoden tähän mennessä. Eihän tämä vuosi vielä loppu ole, mutta äkkiä ne päivät menee ja kohta ollaan jo 2014 vuoden puolella!

Nämä ponit, keiden kanssa olen viettänyt tätä vuotta, ovat olleen minulle enemmän kuin tärkeitä. Ossi, Minni, Helka, Kaitsu, Hemmo, kaikki nykyiset tokkolan ponit sekä kavereiden hevoset.. On ollut hienoa päästä tekemään näiden ponien kanssa töitä ja pitämään hauskaa. En voi sanoin kuvitella, kuinka hieno heppavuosi tämä on minulle ollut ja kuinka hieno tästä vielä tulee tulemaan! Vaikka on ollut niitä huonoja päiviä tai on joutunut jostakin ponista luopumaan, niin silti kun ajattelee niitä hyviä päiviä, ei mikään tule niitä ikinä korvaamaan ♥ Jokainen poni, jokainen hevonen, ne ovat kaikki opettanut minua paremmaksi ratsastajaksi sekä yleisesti ottaen paremmaksi hevosihmiseksi. Toivottavasti loppuvuosi on yhtä hieno, kuin se on tähänkin mennessä ollut!

ps. Tänä vuonna ilmestyy blogihirstorian ensimmäinen joulukalenteri! Minulla on jo hyvät suunnitelmat sen varalle, toivottavasti saan sen toteutettua haluamallani tavalla :) Luukuista paljastuu mm. videopostauksia sekä monia muita erikoispostauksia, toivottavasti tulette siitä tykkäämään!

2 kommenttia: