keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Pertin estetreenit

Sunnuntaisten koulutreenien jälkeen jatkettiin maanantaina esteiden parissa. Pertti on vielä vähän kokematon esteillä, joten ollaan otettu ihan rauhallisesti ja tehty helppoja ja mukavia tehtäviä. Vilma pääsi jälleen auttamaan minua, mikä kyllä helpottaa kummasti, kun on esteiden nostelija. Kun aloitan verkkaamaan Perttiä esteille, haluan sen pysymään ylhäällä koko ajan, niin ettei se pääse valumaan alas. Teen paljon siirtymisiä ja taivuttelen kumpaakin suuntaan huolellisesti. 
Ravissa tehtiin alkuun vähän puomiharjoitusta, joka sujui todella hyvin, jonka jälkeen pidin hetken huilin ja jatkoin laukassa. Laukkaa otin hetken kevyessä istunnassa, jonka jälkeen taivuttelin sen laukassa, tehtiin pari siitymistä ja tultiin samaa puomiharjoitusta, mitä ravissa. Kun tehtävä sujui muutaman kerran hyvin jatkoin ristikolle. Pertti tykkää paljon hyppäämisestä, vaikka syttyykin hieman hitaasti. Harjoiteltiin hieman laukanvaihtoja ristikon avulla ja muutama hyvä suoritus sieltä tulikin, hieno Pertti!
Ristikon jälkeen tultiin muutaman kerran yksittäisenä pysty, jonka jälkeen tehtiin pientä "rataa". Pertti oli todella hyvän muuten, mutta loppua kohden se alkoi painamaan päätä alas. Lopetettiin hyvään suoritukseen, jonka jälkeen taas ravailin hetken loppuun. Tiistaina Pertti pääsi rennolle maastolenkille ja tänään se saa ansaitun vapaapäivän. Huomenna taas jatketaan sileän treenin parissa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti