tiistai 19. tammikuuta 2016

Maastoesteitä!

Sain ihanan tilaisuuden osallistua maastoestetunnille vielä ennenkuin lähdin Billnäsistä pois. Ratsukseni sain Vipen, jolla menin syksyllä jo yhden estetunnin. En osannut yhtään aavistaa, mitä tuleman piti, mutta nopeasti lievä jännitys muuttui iloksi ja nauruksi. Vippe oli oikein hauska, vaikkakin yritti painaa päätä raskaasti alas. Verryteltiin aluksi ravissa pienellä tasanteella, jonka jälkeen tultiin laukassa pari kertaa loiva ylämäki.
Muutama verryttelyhyppy pienelle tukille, jonka jälkeen kierrettiin rata pari kertaa läpi. Ensimmäisellä kierroksella missasin pari estettä, kun en tajunnut niiden olemassa oloa, mutta toisella kierroksella ylitettiin jo kaikki esteet Vipen kanssa! Oli ihan tosi hauskaa päästä hyppäämään pitkästä aikaa maastoesteitä, ja vippekin tykkäsi.
Radan jälkeen tulimme vielä alkuradan kaksi ensimmäistä estettä hieman reippaammassa vauhdissa ja hitsi, että oli kivaa! Vippekin reipastui huomattavasti, kun uskalsin hieman höllätä ohjasta ;) Loppuravit tasanteella ja treenien jälkeen oli ympärillä iloisia ratsastajia ja hevosia.
Jengi koossa!

2 kommenttia: