tiistai 20. syyskuuta 2016

Kuvia ja videoa pitkästä aikaa esteiltä!


Heissan! Tässä viimeisen parin viikon aikana olen ahertanut töissä ja ratsastukset ovat jääneet taas vähäisemmiksi. Jenna oli viikonloppuna yhden yön mun luona täällä Lahdessa ja kehiteltiinkin pieni idea, joka on toteutumassa todennäköisesti lauantaina kun lähdetään estekisoihin! Kävin tänään hyppäämässä Fasulla lauantaita ajatellen ja en voi tarpeeksi hehkuttaa poikaa.

Kannettiin kentälle muutama este, joista kehiteltiin rata. Aloitettiin ihan matalilla esteillä niin, että pystyin keskittymään kontrolliin. Fasu oli alussa vähän energinen, mutta kun tajusin miten sitä kannattaa ratsastaa, niin se rauhottui nopeasti. Muutama pomppu ristikolle ja pienelle pystylle, jonka jälkeen tultiin noin 50-60 cm rata. Fasu oli radan aikana todella järkevä ja sain ratsastettua kaikille esteille hyvät paikat.


Tulin pienen breikin jälkeen uudestaan saman radan, mutta jatkoin sitä vielä uudestaan pari estettä pidemmälle ja siinäkin Fasu oli todella hyvän tuntuinen. Meinasi jäädä jo vähän liiankin hitaaksi, kun rikkoi pari kertaa raville! Nostettiin esteet 70-80 cm ja tultiin rata. Nyt Fasu oli sopivan energinen, mutta kuitenkin hyvin hallinnassa. Alku rata meni tosi hyvin, sarjan jälkeen en saanut kaarteessa kuulolle kunnolla, niin okserille tuli hassu hyppy, mutta sen jälkeen taas sujui loppuun hyvin. 

Loppuun otettiin vielä pari hyppyä okserille vähän isompana ja siinä Fasu alkoikin heräilemään ja innostui enemmän. Fasu oli kyllä erittäin asiallisesti koko treenin ja yllätti mut positiivisesti. Jäi todella hyvä fiilis ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

2 kommenttia:

  1. Hei! Ei liity mitenkään postaukseen, mutta pohdinskelin, että mitkä on Tokkolan tallin Vinskin, Epun ja Ripan oikeat nimet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) Vinskin oikea nimi on Vinset, Ripa on oikealta nimeltään Risk II ja Eppu on Efekt IV.

      Poista