maanantai 3. lokakuuta 2016

Kisaponi Tryffeli


Eilen aamu alkoi jo varhain, kun lähdin tekemään aamutallia ennen kilpailujen alkamista. Osallistuin tallin ponilla kahteen luokkaan, 60cm ja 70cm. Varasin verryttelyyn suht kauan aikaa, sillä ajattelin ponin possuilevan. Missään vaihessa Tryffeli ei kuitenkaan tehnyt mitään tyhmää ja oli koko päivän todella asiallisesti. Radan kävelyn jälkeen mulla oli vielä esteverryttelyssä hyvin aikaa, kun lähdin vasta kymmenentenä. Muutama hyvä hyppy pystylle ja okserille, jonka jälkeen siirryin radalle.


Radalla ei ollut mitään ihmeellistä. Tryffeli suoritti tasaiseen tahtiin kaikki esteet moitteettomasti ja missään vaiheessa ponilla ei ollut epävarma olo. Rata meni todella hyvin ja sijoituttiin neljännelle sijalle. Kunniakierroksella Tryffeli oli kyllä elementissään eikä jarrut enää toiminut samalla tavalla kuin radalla :D Pienen odotuksen/ kävelytuokion jälkeen oli seuraavan luokan aika.


Veryttelin vähemmän aikaa ja otin vain pystylle pari hyppyä. 70cm rata meni suht samalla tavalla kuin edellinenkin, ei mitään moittimista ponissa. Hyvin jaksoi molemmat luokat! Yllätyin positiiviesti, kun missään vaiheessa Tryffeli ei tuntunut epävarmalta eikä se sinkoillut mihinkään! Sai kyllä poni paljon kehuja luokkien jälkeen.

Ratavideot on kuvattu kännyköillä, 70cm kaverin kännykällä ja fb:ssä lähettämisen jälkeen laatu on kovin kehno :D Nooh, kyllä siitä ehkä jotain selvää saa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti