sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Tallin omat kilpailut

Tallilla järjestettiin tänään aamupäivällä halloween- estekilpailut, joihin osallistuin Tryffelillä. En ollut ponilla vähään aikaan hypännyt, joten otettiin eilen muutama hyppy luokkakorkeuksilla. Menin tällä kertaa 70cm ja 80cm. Treeneissä Tryffeli hyppäsi tosi varman oloisesti, joten lähdin luottavaisin mielin kisoihin.


70cm verryttelyssä Tryffeli oli hieman hätäisen oloinen, kun ympärillä oli joka puolella hälinää. Pikkuhiljaa kun vaan jatkoi ratsastusta ja teki paljon ympyröitä pelottavien asioiden luona, Tryffeli vähitellen alkoi rauhoittumaan. Verryttelyhypyt meni ihan hyvin, enkä ottanut montaa toistoa jotta se jaksoi mennä molemmat luokat. Radalla Tryffeli oli jo paremman tuntuinen, kuin verryttelyssä ja koko rata meni melko sujuvasti. Jäi todella hyvä fiilis radan jälkeen, kun sain tuotua sen esteille suht hyviin paikkoihin. Arvosteluna oli clear round ja puhtaan radan seurauksena saatiin ruusuke suitsiin!


Seuraava luokka olikin heti perään ja hetken käveltyäni otin vain vähän ravia ja laukkaa sekä yhdet hypyt pystylle ja okserille. Radalla Tryffeli alkoi taas hieman häseltämään, mikä johtui luultavasti siitä ettei se enää jaksanu niin hyvin. Hienosti se kuitenkin tsemppasi koko radan, vaikka siellä tulikin rikkeitä jonkin verran. Itse hypyt oli hyvän tuntuisia, mutta lähestymissä huomasi, ettei se jaksanut enää niin hyvin kasata ja pidentää askelta. Tästäkin luokasta saatiin puhdas suoritus ja toinen puna-valkoinen ruusuke lähti mukaan.


Tryffeli tsemppasi taas päivän niin hienosti, että hymyilyttää vieläkin :) Sillä on kyllä tosi kiva mennä, kun se yrittää ja tekee parhaansa aina. Jos poni olisi pari-kolmekymmentäkymmentä senttiä korkeampi, harkitsisin vakavasti sen ostamista. Tässä jollekin junnulle superkiva kilpaponi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti