torstai 26. maaliskuuta 2015

Iso poni ja pieni poni

Vihdoin ja viimein saatiin sovittua päivä Riinan kanssa ja pääsin pitkästä aikaa heppailemaan heille, viime kerrasta kun olikin jo todella kauan aikaa. Rytty olikin minulle lähes uusi tuttavuus, mitä nyt pari kertaa kisoissa nähnyt ohimennen. Riina ratsasti ensin Rytyllä kaikki askellajit läpi, jonka jälkeen minä kipusin ison ponin selkään. Rytty oli oikeastaan melko hauska. Sillä on tasaiset matkaavoittavat askellajit. Rytyn kanssa en uskaltanut tehdä mitään erikoista, testailin vain ponia käynnissä ja kevyessä ravissa ympyröitä tehden. Jäi kyllä miellyttävä fiilis, kivan hepan Riina löytänyt itselleen :) Loppukäynnit käytiin kävelemässä tiellä.Rytyn jälkeen olikin hieman pienemmän ja pyöreämmän ponin vuoro! Heti selkään kiivettyäni tuli kotoisa olo, russit on vaan parhaita ♥ Riina kasasi mulle ja Rullelle pienen esteen, jota päästiin pomppaamaan pari kertaa. Sitä ennen kuitenkin verryteltiin kaikissa askellajeissa. En vaatinut Rullelta hirveästi mitään, lähinnä vain taivuttelin ja yritin saada sisäpohkeen läpi. Rulle oli tosi kiva ratsastaa ja voi niitä sen pikkuisia töppöaskeleita. Kevennyksen tahtiin oli kyllä paljon totuttelemista, kun piti keventää hirmu nopeaan tahtiin :D On tuo poni vaan aina yhtä ihana! Pidettiin aina välillä pieniä kävelypausseja ja kun poni oli verkattu aloitettiin hyppääminen.
Ihana tuo Rullen ilme ja kieli :D<3


Este oli ensin ristikkona ja otin parit pomput kumpaakin suuntaan, tämän jälkeen Riina nosti esteen pystyksi ja tulimme sen vielä pari kertaa kumpaakin suuntaan, ennen kuin lopetimme. Rulle oli oikeasti yllättävän haastava tuoda esteille! En meinannut saada oikein kertaakaan tuotua sitä hyvään paikkaan, kun ei se reagoinut eteenpäin eikä taaksepäin annettuihin apuihin. Mentiin aina sellaista tasaista lyllerrystä esteelle.. Loppua kohden kyllä sain sitä jotenkin ratsastettua niin saatiin ihan hyviä hyppyjä. Rullen hyppytyyli muistutti mielestäni vähän Helkan hyppytyyliä, mutta hitaampana versiona :D Loppuun vielä keventelin Rullen eteen-alas taivutellen ja käveltiin loppukäynnit.

Oli kyllä kivaa taas pitkästä aikaa poneilemassa Riinan luona :) Kesällä pitänee kyllä useammin päästä käymään, voisin melkein vaikka pyöräillä niille, kun ei sinne kamalan pitkä matka oikeasti edes ole!


4 kommenttia: