perjantai 29. tammikuuta 2016

Vaadinko itseltäni liikaa?

Meillä jatkui tällä viikolla taas opiskelut koululla. Tässä jaksossa meillä on pelkästään käytännön aineita. Ratsastetaan viisi kertaa viikossa, ajetaan 1-2 kertaa ja pidetään ratsastustunteja ensimmäisen vuoden opiskelijoille kahtena päivänä. Tämän viikon aikana pääni on ollut sekaisin todella monista eri tunteista. Heti maanantain ensimmäinen ratsastustunti oli osaltani katastrofi ja tein sen mitä en koskaan saisi tehdä, luovutin. Olin tunnin jälkeen todella pettynyt itseeni, enkä osannut ajatella lainkaan positiivisesti. 

Jo seuraavana päivänä, tiistaina, meillä oli estetunti ja tunnin jälkeen olin taas normaali itseni. Vaikka tunti ei täydellisesti mennytkään, oli siellä monia hyviä pätkiä ja hyppyjä. Keskiviikon koulutunnin jälkeen minulla oli hyvä fiilis, mutta torstain aamupäivän koulutunnilla kaikki taas romahti alas. En muista milloin olisin viimeeksi luovuttanut kesken ratsastuksen, ja tällä viikolla tein sen peräti kaksi kertaa. Onneksi viikon viimeinen tunti esteiden parissa sujui osaltani hyvin ja pystyin lähtemään koululta hyvin mielin.
Juuri nyt minun täytyisi pyähtyä hetkeksi pohtimaan ajatuksiani. En vain tiedä mistä alottaisin. Mulla pyörii päässä miljoona ajatusta, joista jokainen liittyy toisiinsa jollakin tapaa. Jos lähtisin avaamaan asiaa nyt tarkemmin, en halua edes kuvitella millainen sekasoppa siitä syntyisi. Yksinkertaisesti sanottuna, vaadin itseltäni aivan liian paljon ja siihen pitää tulla muutos. Miten onnistun toteuttamaan muutoksen, sitä en vielä tiedä.

Ensiviikolla minulla alkaa talliviikko ja palaan sen jälkeen pohtimaan tilannetta uudestaan. Toivon mukaan saan vastauksia tässä parin viikon sisään ja pääsen suunnittelemaan jatkoa. Oikean käden oireet/kivut eivät ole hyvältä näyttäneet, mutta toivon, että tämä menee ohi ja pystyisin jatkamaan tallihommia samaan tahtiin kuin aiemminkin.
Tällä viikolla olen saanut uudenlaisen tatsin Nopsaan, kun uskaltauduin suokkiruunalla koulu- ja estetunnille. Jos kehitystä alkaa tapahtumaan, tässä voisi olla yksi ehdokas koulunäyttö-ratsuksi :)

6 kommenttia:

 1. Ketkä teille pitää tunteja koulussa? :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva blogi :) Aiotko jatkaa blogin pitoa sen jälkeenkin kun olet valmistunut? Toivottavasti aiot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kovasti :) Kyllä tarkoituksena olisi jatkaa blogin pitoa mahdollisimman kauan, varsinkin jos lähden ulkomaille hevoshommii !

   Poista
 3. Tsemppii! Tiedän niin ton tunteen kun vaan vaatii itseltään liikaa ja on itteään kohtaan armoton... On vaikee opetella olemaan itelleen vaan armelias :D Mut ihan näin mun näkökulmasta sun ratsastus on tosi sujuvan ja rauhallisen näköstä, sellasta hevosystävällistä. Taidetaan muuten olla sit samalla talliviikolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no jep! Tässä hyvä uudenvuoden tavoite, ei saa heti suuttua itselleen jos ei onnistu. Kiitos kovasti ja nähdään tallissa :)!

   Poista