perjantai 15. syyskuuta 2017

† My Mate Minnie


Kaikista virheistä ja ongelmista huolimatta sain viettää ikimuistoisia hetkiä tämän ponin kanssa. Kuten videolta näkee, ei mun ja Minnin meno ollut kaunista, mutta se oli sitäkin opettavaisempaa ja mulle tärkeää. Videon lopussa viimeiset kuvat kertovat siitä, kuinka ison ja tuloksekkaan työn Tiffani teki ponin kanssa. Tiffani mahdollisti sen, että Minni sai näyttää parhaimpansa ja sen mihin kukaan ei uskonut sen kykenevän. Se sai viettää Tiffanin kanssa aikaa reilu neljä vuotta ja sinä aikana tuo poni kasvoi, kehittyi ja nautti elämästään. ♥

Minni jouduttiin saattelemaan ikiuneen. "Asioiden syyt ovat ja todennäköisesti jäävät pimentoon, mutta tässä tilanteessa/tapauksessa ei kyllä ollut enää mitään tehtävissä." 

Loppuun vielä tekstin pätkä, minkä olen kirjoittanut erääseen blogitekstiin 2013: "Minni on sellainen poni mitä ei voi sanoin selittää. Se poni osaa olla niin kakara, pelle ja idiootti samaan aikaan. Mutta silti se on samaan aikaan hellyyttävä, utelias, huomiota haluava pikkuinen prinsessaponi, jonka lempeän katseen nähtyään ei voi kuin hymyillä. Minni on ollut todella opettavainen poni minulle, enkä ikinä tule unohtamaan niitä hyviä hetkiä jotka koimme yhdessä. Minni, sinä olet salaisuuksien kammio ja olet oikea aarre ♥️ "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti