sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Parhain kouluratani ikinä!

Tiistai päivällä juttelin tallilla yhden hevosen omistajan kanssa. Kyselin onko hän menossa koulukilpailuihin ja harmittelin, kun itselläni ei ollut hevosta millä mennä. Siinä sitten syntyi idea, että minä voisin mennä hänen ponillaan. Kyseinen heppa on minulle tuttu, sillä olen sillä paljon ratsastanut omistajan pyynnöstä. Wee on todella miellyttävä ratsastaa ja keskiviikkona lyötiin osallistuminen lukkoon, menisin helppo B KN Specialin. Torstaina ratsastin ja pesin Ween sekä putsasin hevosen, että omani varusteet

.Perjantai aamuna ponin omistaja kävi letittämässä ja kävelyttämässä, sillä itse olin aamun töissä. Töiden jälkeen kävin ilmottautumassa, katsoin pari ensimmäistä rataa ja lähdin laittamaan Weetä kuntoon. Starttasin luokan loppupäässä, joten mikään kiire ei ollut. Verryttelin ponia kaikessa rauhassa ja käveltiin pitkiä pätkiä välillä. Siirryin kilpailukentän viereen verryttelemään ja W oli tosi kivan tuntuinen koko ajan. Tehtiin muutamat siirtymiset, laukka lävistäjät ja ravivoltteja. Harmaita hiuksia aiheutti ohjat. En vain saa pidettyä niitä käsissä, vaan aina luistaa pidemmiksi. Ennen omaa suoritustani otin vielä pienen kävelytauon ja radalle päästyäni kävin kiertämässä tuomarin päädyn. Wee ei ollut moksiskaan. 


Tää on lemppari kuva ♥Sain melko pian lähtömerkin ja sitten se oli menoa. W oli radalla hyvin miellyttävän tuntuinen. Se oli rauhallinen, mutta vastasi apuihin hyvin! Rata meni todella hyvin ja radalta jäi erittäin hyvä fiilis. En rataa sen tarkemmin analysoi, vaan laitan pisteet tuonne alas ja näette videolta. Jäin kävelemään kentän viereen ja pian kuulutettiin, että tuli uusi johtopaikka. En ollut varma kuulinko oikein, mutta meinasi tulla pari kyyneltä poskelle. Olin niin ylpeä ponista ja itsestäni. Niinhän siinä kävi, että käveltiin Ween kanssa palkintojenjakoon ensimmäisinä ja saatiin suitsiin kiinni sinivalkoinen ruusuke ♥ Voitto irtosi prosentein 64,8 ja lähtijöitä luokassa oli 16. 

Kunniakierroksella poni hieman innostui ja esitti melkoista ravia! Kiitos todella paljon hevosen lainasta ja avusta Ween omistajalle! (Seuraavana päivänä Ween omistaja osallistui Hämeen aikuismestaruus-luokkaan ja hekin nappasivat voiton, on tuo poni kyllä niin upea ♥) Kiitos Lauralle kuvista ja videoinnista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti