keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Tervetuloa syksy!

Kesä oli hyvin hiljaista aikaa blogin puolella. Ratsastettavia oli kyllä jonkin verran, mutta materiaalin uupuminen ja muut ajatukset veivät huomion kauas blogista. En kesän aikana juurikaan lukenut kenenkään blogeja, mutta instagramia päivitin ja seurasin ahkerasti. Sieltä kannattaa käydä tsekkaamassa, mikäli mun ponijutut kiinnostaa! 


Käytiin maanantaina Jennan kanssa hyppäämässä maneesilla Fasulla, sillä näillä näkymin olisi tarkoitus lähteä kilpailemaan seuran seniorimestaruudesta parin viikon päästä. Rakennettiin ihan muutama este, sillä meidän piti kantaa tolpat kentältä maneesiin. Jenna hyppäsi ensin ja heillä meni tosi hyvin! Lopuksi kipusin itsekin kyytiin ja otettiin pari radanpätkää. Ensimmäiselle esteelle oli vaikea lähtestyä, kun en meinannut saada sopivaa rytmiä laukkaan. Aina kun muistin ratsastaa kaarteen hyvin, niin hyppykin onnistui hyvi ensimmäiselle. 

Fasu hyppäsi tosi hyvin ja jäi oikein mainio fiilis hyppytuokion jälkeen. Yritetään hypätä vielä kerran ennen kisoja, ja jos kaikki menee hyvin niin lähtedään kilpailemaan pitkästä aikaa. Itse asiassa, ilmottauduin juuri äsken yhdellä toisella hepalla koulukisoihin perjantaiksi! Kisoista lisää sitten, kun ne ovat ohi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti