lauantai 15. kesäkuuta 2013

mieikuvitusosikko

Eilen ennen Kouvolaan lähtöä kävin liikuttamassa Ollin ja Offen tokkolassa. Tarkempaa selitystä en siitä tee, mutta voitte käydä lukemassa Ilonan blogista lisää, kun kävin sinne kirjoittelemassa ponien kuulumisia ja puuhailuja :)


Aluksi oli tarkoituksena hypätä kentällä ihan kunnolla Helkan kanssa, mutta sateen vuoksi kenttä ei ollut hirmuhyvässä kunnossa. Menin siispä ilman satulaa hiekkatiellä ja siinä otin muutaman pomput pienelle pystylle, jota Jenna nosti lopuksi 70cm. Ei otettu montaa hyppyä, sen verran vain että tuli kumpaakin suuntaan parit hyvät hypyt. Helka oli tavallista reippaampi ja sitä sai ihan pidellä laukassa toden teolla. Mitään sen kummempia en tehnyt.


Lol, videolta pimeni yksi klippi enkä jaksa enää renderata uudelleen, koska tää kone lataa nää videot niin hitaasti..


Tänään olin Kotkassa seura/ale-estekilpailuissa Jennan ja Tiian kisahoitajana, kun he olivat siellä hyppäämässä. Molemmilla meni ihan hyvin ja oli pitkästä aikaa kivaa toimia katselijana/kuvaajana/auttelijana! Parivaljakot hyppäävät myös huomenna uudelleen Kotkassa, mutta itse en pääse mukaan.. Pikkusiskoni ja kaverini rippijuhlat ovat huomenna, niin päivä kuluu niissä aika hyvin.

mulla oli kännykässä pari kuvaa, mutta en nyt saa niitä tähän..
Joten 'pöllin' Tiian fbstä yhden kuvan siitä ja Vikistä :D

matkalla kisoihin :D arvaako joku mikä meillä oli vetoautona?

takaisin tallilla, auto purettuna tallin käytävälle

pääsin minäkin kouluun !

1 kommentti: