torstai 13. kesäkuuta 2013

tokkolassa yötä x2

Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa, että tein blogilleni facebook -sivun ! Sinne pääset (tästä) ja sinne tulen päivittelemään lähes päivittäin jotain :)

Oltiin tosiaan Vilman kanssa pari yötä tallilla ja nyt siitä on tulossa pidempää postausta! En jaksakkaan juuri nyt hirveän tarkkaa selittää, koska muuten tämä venyisi hehtaaripostaukseksi ja minua väsyttää.. Huominenkin pitäisi vielä tehdä työt tallilla. Jäätiin ekaksi yöksi maanantaina. Olin käynyt aamulla tekemässä aamutallin ja illemmalla tultiin Vilman kanssa tallille. Siivottiin ekaksi karsinat ja sen jälkeen minä lähdin ajamaan Offea. Minulla on tosiaan tämän viikon ajan Olli ja Offe liikutettavana, kun Ilona on rippileirillä. Offen kanssa käytiin noin 6km lenkki ja sen jälkeen juoksutettiin Vilman kanssa Olli vapaana kentällä. Ollin juoksutuksen jälkeen tehtiin iltatalli ja oltiin saatu tehtyä se noin yhdeksän maissa.
Tiistaina heräsin herätyskelloon seitsemältä, mutta ulkona oli ihan kauhea kaatosade niin käytiin heittämässä hevosille lisää heinää karinoihin ja sinne jäivät tyytyväisinä syömään. Veimme hepat ulos vasta 10 jälkeen, kun sade alkoi laantumaan. Sen jälkeen lähdettiin käymään Ilonalla lenkittämässä niiden koira ja sieltä takaiin tultua tallille siivosimme karsinat. Offella oli tällöin vapaapäivä, mutta Ollilla käytiin vajaa kahden tunnin lenkki ajamassa pääosin käyntiä. Kengittäjä kävi laittamassa Epulle uudet poposet jalkoihin ja sen jälkeen tehtiin iltatalli, taas yhdeksän jälkeen oltiin valmiita.


vilma siivosi ruokintahuoneen, ku joku kissa oli riehunu siellä..
ENNEN


JÄLKEEN

Keskiviikkona (tänään) käytiin heittämässä hepat ulos seitsemän jälkeen ja sen jälkeen olisin jatkanut vielä unia, mutta yksi Maarit tuli ratsastamaan Minnillä. Menin katsomaan heidän menoaan ja juteltiin Minnistä aika paljon. Maaritin lähdettyä menin 'nukkumaan' vähäksi aikaa ennenkuin saatiin aikaiseksi mennä siivoamaan karsinat. Karsinoiden jälkeen lähdettiin pesemään mattojen pesupaikalle muutama huopa ja riimut ja vasta illemmalla menin juoksuttamaan Offen. Vilma lähti tällä välin tallilta, mutta yksi pikkuhoitajista tuli tallille ja hän autteli mua iltatallin tekemisessä. Kello oli kuitenkin vielä sen verran vähän kun saatiin se tehtyä valmiiksi, niin harjattiin Munkki ja Tomi ennenkuin haettiin loput hevoset sisälle.yritin ottaa tosta sateenkaaresta kuvaa, kyl se jotenkii näkyy siinä :D


Kuvailin teille pienen videopostauksen, mutta sen lataamisessa kestää vielä aika kauan niin en jaksa jäädä odottamaan. Tulen sen lisäämään tähän postaukseen aamulla ennen tallille lähtöä!


2 kommenttia:

  1. ekaks sä valitat et kuin kauhee minni on ja halusit lopettaa sen kanssa. Sitku minni lähtee pois nii sit vingutaa kui kamalaa elää sitä voi nyyh kyynel.... KASVA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu nimellisesti kommmentoimaan ennenku alat mitää valittamaan, kun et näemmä mistään edes mitään tiedä :)

      Poista