keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Toivelista

Ulkona on sumuista ja kylmää, minä olen flunssaisena kotona. Mikä olisikaan parempi idea, kuin tehdä postaus? Mietin pitkään minkä postauksen tekisin, minulla on suunnitelmissa vaikka ja mitä, mutta silti mitään en saa aikaisiksi tehtyä. Kuitenkin tämä postaus minkä nyt teen, sopii hyvin tähän vuoden aikaan ja on muutenkin kiva tehdä.

Nyt olisi siis vuorossa toivelistaus, mitä ja miksi!

1. Chapsit - Minulla on ne yhdet ratsastussaappaat, jotka tosin ovat tällä hetkellä rikkinäiset, joten tarvitsisit itselleni ratsastukseen kengät ja chapsit. Näissä on minun silmään kiva leikkaus, joka tuo pienen yksityiskohdan näihin.
2. Ratsastuskengät - Syy miksi tarvitsisin kengät, on tuossa yläpuolella. Minulla on toki yhdet ratsastuskengät, mutta ne näyttävät jaloissani todella isoilta ja kömpelöitä. Ne ovat muutenki jo päivänsä nähneet enkä käytä niitä muuten enää kuin koulun tallissa, jossa turvakärjelliset on pakolliset. Nämä ovat sopivan yksinkertaiset, siistit ja kivan malliset kenkät minun makuun.
3. Pohjalliset - Talvella tälläiset olisi ihanat, mutta tiedä sitä sitten kuinka paljon näistä on hyötyä ja kuinka pitkäksi aikaa. Hintakaan ei mikään häävi ole niin eihän sitä tiedä, jos vaikka kokeiluun ottaisi.


1. Collegetakki - Minulla ei oikein ole mitään hienoja ja lämpimiä huppareita, niin sellaisiakin haluaisin ihan arkikäyttöön sekä tallille. Tämä ensimmäinen on kivan värinen ja valkoiset tikkaukset sekä pieni logo edessä (ja takana iso logo) tekevät siitä kivan näköisen.
2. Collegetakki - Ihanan värinen, juuri minun makuuni! Tämä olisi älyttömän kiva, mutta hintaakin löytyy.. Tälläisen huolisin kouluun ja tallille.
3. Fleecetakki - Tallille tämä olisi talvella tosi hyvä! Korkea kaulus ja lämmin. Näyttääkin ihan mieluisalta, joten voi olla että tämä ehkä päätyy jossakin vaiheessa ostoskoriin :)


1. Sadetakki ja -housut - Kurakeleillä tuskin kukaan haluaa kastua ja mutaantua. Itse en omista yhtäkään sadetakkia enkä housuja, joten nämä tulisivat kyllä tarpeeseen! Varsinkinkin kun koulussa on esimerkiksi ajoa, niin siellä kyllä rapaa lentää huonommilla ilmoilla.
2. Lämpöhousut - Olen hävittänyt edelliset talvihousuni, joten nämäkin olisivat kovemmilla pakkasilla tarpeen. Henkselit olisivat hyvät, niin pysyvät paremmin jaloissa!
3. Takki - Minulla ei ole tallille oikein mitään kunnon toppatakkia, joten sellainen olisi kyllä tarpeen! En kyllä oikein tiedä, miten uskaltaisin käyttää näin siistiä takkia tallissa, mutta juu.. :D


1. Kisapaita - Tarvitsisin kisoihin kunnollisemman t-paidan, kun ei nämä mun t-paidat oikein ole hyviä.. Tämä olisi kivan värinen ja muutenkin sellainen perus, siisti paita, joka minulle kelpaisi vallan hyvin.
2. Ratsastussukat - Nämä ylemmät ratsastussukat olisivat kisoihin aika kätevät sekä kesäisin. Varret ovat ohuet ja hengittävät niin ne olisivat täydelliset minulle!
3. Ratsastussukat - Normaalikäyttöön perus sukkia, joita minulta koko ajan menee rikki tai häviää.. Itse tykkään näistä ruudullisista sukista ihan hirveästi ja paljon löytyy värivalikoimaakin. Voisin ottaa vaikka kaikkia värejä.


1. Ratsastushousut - Näitä housuja olen jo pitkän aikaa ihaillut, kuinka minä nämä haluaisin! Nämä miellyttävät silmääni kaikin tavoin. Ensinnäkin ne ovat farkkukangasta, toisekseen niissä on kiva leikkaus ja kolmanneksi ihanat pienet yksityiskohdat! Itse omistan tällä hetkellä kahdet ruskearuudulliset sekä yhdet vaaleansiniset(?) housut, joten tämänlaiset olisivat kiva lisä kaappiini.
2. Ratsastuskypärä - Näitä minulta löytyy tällä hetkellä neljä kappaletta. Yksi käyttökypärä on tällä hetkellä koululla ja sen lisäksi kolme halo rideriä, jotka ovat tosin jo niin huonossa kunnossa, että joutaisivat roskiin.. Kuitenkin niistä yksi kypärä on vielä suhthyvässä kunnossa, että sitä olen pystynyt tokkolassa käyttämään. Joten tämä kypärä tulisi enemmän kuin tarpeeseen.. En halua mitään ihmeellistä kypärää, sillä ne eivät sovi minun päähäni yhtään. Tälläinen peruspotta on minulle hyvä ja tarpeeksi tyylikäs niin kotiin kuin kisoihin. Kaverillani on tälläinen kypärä ja on kehunut sitä hyväksi.
3. Ratsastushanskat - Minulla on kahdet hanskat tällä hetkellä. Toiset ovat aavistuksen liian isot minulle ja toiset ovat jo päivänsä nähneet. Sen tähden olisi kiva saada vähän siistimmät ja paremmat hanskat. Nämä ovat kivan näköiset ja sopisivat käyttööni varmasti hyvin.

--

Hehe, huvikseni laskin paljon näistä tulisi hintaa yhteensä, jos kaikki otettaisiin mukaan.. Hintaa näille kaikille tuli 706e ja rapiat. Voi olla etten ihan heti tule tilaamaan näitä :D

Kaikki tuotteet löytyvät Hööksistä, mutta alimman kuvan tuotteet (housut, kypärä, hanskat) löytyvät Veljekset Whalstenilta. Löytyikö täältä mitään sellaista, mitä te kenties haluaisitte, mitä te omistatte jo :)? Jos näistä jotakin teiltä jo löytyy niin olisi kiva kuulla teidän mielipiteitänne tuotteista !

2 kommenttia:

  1. Jos et vielä oo ymmärtäny nii toi kypärä on super hyvä!

    VastaaPoista