perjantai 13. syyskuuta 2013

what does the fox sayTäällä taas! Suunnitelmat hieman muuttuivat, niin en päässytkään palailemaan viikonlopun jälkeen kuulumisia tänne. Sen enempää viime sunnuntaista kertomatta voin sanoa, että se oli hieno päivä, jonka tulen muistamaan aina ♥ Olin viime lauantaina Annin mukana Vermossa raveissa, niin siellä menikin koko päivä. Tänään tai huomenna saatte tietää viime sunnuntaista enemmän :')


Sunnuntai-iltana palattiin Hennin kanssa takaisin koululle. Viikkoon on mahtunut paljon kaikennäköistä. Teoriatunneilla on ollut sitä samaa ja uutta, tänään meillä oli myös ensimmäinen pistokoe anatomiasta ja se meni ihan hyvin siihen nähden kuinka vähän siihen luin :DMaanantain ajotunnilla satoi vettä, mutta menoa se ei haitannut kun Tiinalla pääsi ajamaan! Se on kyllä tosi kiva ajoheppa. Tiistain ratsastustunnilla meillä oli sijainen ja ratsastin sen pikkusuokki Sipellä, joka on nyt talven ylläpidossa Asikkalassa. Sipe oli ihan kiva hepsu ja toivon sitä myös ensitunnille jos vain mahdollista!


Kengityksessä meillä oli sitä samaa mitä aikaisemminkin, mutta tällä kertaa päästiin myös vähän raspaamaan kavioita! Mie kengitin suokkiruunaa Josea, sillä on jalat vähän pipit niin se alkoi tosi nopeasti nykimään jalkaa pois kun ei jaksanut seisoa kolmella jalalla. Onnistuin kuitenkin aika hyvin sen kengittämään mitä nyt yksi pieni haava tuli omaan käteen, kun olin juuri lyönyt naulan ja Jose repäisi jalan niin naulan kärki teki jäljen käteen.Muuta ihmeellistä tässä viikon aikana ei ole tapahtunut, iltaisin olen aina kavereitten kanssa sun muuta, salkkareita ollaan katsottu tietysti! Mua kiinnostaisi tietää, jaksaako kukaan lukea näitä koulupostauksia? Miten mie saisin näistä tehtyä välillä hieman erilaisia, kun tuntuu että kaikki ovat aina samanlaisia :D


6 kommenttia:

  1. tämmöset postaukset kuvien kera on mahtavii! ;)

    VastaaPoista
  2. mun mielestä nää koulupostaukset on just kivoja :) !

    VastaaPoista
  3. Kivoja on!!!! Ja todellakin jaksan lukee!!!

    VastaaPoista