keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Maaliskuun lopulla ulkomaat kutsuu!

Hei taas! Viime aikoina ei ole tapahtunut hevosrintamalla mitään ihmeellisiä asioita. Olin Loppiaisena ratsastamassa Nooralla hänen valmennuksessaan. Pääsin menemään Jalmarilla ja tunnista jäi tosi hyvät fiilikset. On se hevonen vaan niin hieno! Tehtiin perusjuttuja aika kauan käynnissä ja ravissa, pyrittiin saamaan hevonen rennoksi ja teipuisaksi. Laukkaa otettiin loppuun vähän kumpaakin suuntaan ja Jalmari oli todella hyvä laukassa. Loppuun käytiin kävelemässä maastossa loppukäynnit ja pyysin ottamaan Miinaa kuvan meistä.


Sitten vaihdetaan puheenaihetta! Muistatteko postauksen, jossa mietin kuumeisesti eri työssäoppi-vaihtoehtoja. Nyt on asioihin saatu enemmän selvyyttä ja varmuutta ja uskallan jo jotakin paljastaa.  Maaliskuun viimeisellä viikolla starttaa minun matkani Saksaan. En ole tästä hirveästi edes kavereilleni puhunu, sillä pelkään, että jokin menee vielä pieleen enkä pääse lähtemään. Tällä hetkellä asiat kuitenkin etenevät hyvää tahtia eteenpäin. Odotan tätä harjoittelua todella paljon :)

Ennenkuin pääsen lähtemään matkaan aloitan tekemään Helmikuussa vapaasti valittavaa työssäoppia. Tässä meillä on melko laajat vaihtoehdot, mutta siltikään en tiedä minne menen. Kouvolan seuduilla ei hirveästi ole paikkoja mitkä kiinostaisi ja kauemmaksi lähtiessä tarvitsen asumispaikan. Hirveästi ei ole aikaa enää miettiä, joten saa nähdä minne lopulta päädyn.

Nyt tästä eteenpäin yritän tulla useammin postailemaan miten Saksan reissu etenee. Seuraavassa postauksessa käyn läpi miten löysin tallin ja mitä valmisteluita olemme nyt tähän mennessä tehneet. Toivottavasti teitä kiinnostaa tälläinen, minä ainankin olen ihan innoissani!

8 kommenttia:

 1. HIENOA! se on varmasti opettavainen ja antoisa reissu :) stemppiä sinne!

  VastaaPoista
 2. eikö kouvolan seudulla kuitenkin oo ihan hyviä talleja? Mun mielestä liikkalassa on yks talli, mistä oon kuullu positiivista sanottavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole kuullut Kouvolan talleista hirveän positiivisia kokemuksia näin työntekijänä. Liikkalasta tiedän HS-tallin, mutta ei ole ihan minun tyylinen paikka, vaikka kiva talli muuten onkin :)

   Poista
 3. Varmaan ylempi anonyymi tarkoitti E.S. Riding Clubia, se on kyllä laatupaikka. Jokainen pv osaa kulkea rehellisesti peräänannossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista