torstai 17. syyskuuta 2015

Kuulumisia koululta!

Salpaus Seppo uimatreeneissä :-)


Moikka! Vihdoin ja viimein pääsin päivittelemään tänne blogin puolelle, miten koulussa on sujunut. Minulla ei ole edelleenkään kotona konetta, enkä ole kerennyt käydä missään oikein, missä olisin päässyt blogia päivittämään. Nyt kuitenkin mulla alkoi eilen talliviikko, niin kerkeän mukavasti tauon aikana koulun koneelta päivitellä tänne heppakuulumisia. :)


Oltiin ensimmäiset kaksi viikkoa Asikkalassa liikuttamassa hevosia, ennenkuin ne pääsivät muuttamaan tänne Jokimaalle. Nyt kuitenkin olemme täällä ja hevoset on kotiutunut todella nopeasti ja hyvin tänne! Ollaan viihdytty kaikki täällä hyvin, vaikka meillä on uudet toiminta-systeemit talleilla. Tällä hetkellä meillä on kolme kertaa viikossa ratsastusta, neljänä päivänä viikossa pidämme ensimmäisen vuoden opiskelijoille ratsastusta ja kaksi kertaa viikossa yritystoimintaa. Päivät kuluvat sujuvasti ja pian meillä alkaakin jo työharjoittelu. Meillä on muuten koulun maneesin avajaiset 17.10, tervetuloa kaikki katsomaan!


Minulla on ensimmäinen estenäyttö parin viikon päästä suunnilleen ja menen sen koulun Ponilla. Ollaan treenattu näyttörataa nyt jonkin verran, pientä hiomista vielä ja sitten olemme valmiita! Ratsastustunnit on sujunut todella hyvin muutenkin yleisesti ottaen ja olen päässyt melko vaihtelevasti ratsastelemaan heppoja :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti