keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Taitava 3v Tuksu!

Olen todella innoissani tällä hetkellä! Koulun kasvatti Tuksu on kehittynyt hurjaa vauhtia ratsun urallaan. Menimme tänään ensimmäistä kertaa kaikkia askellajeja maneesia ympäri ja hevonen oli todella asiallisesti! Tähän mennessä olemme aina juoksuttaneet liinassa sekä ilman ratsastajaa, että ratsastaja selässä ennen kuin päästämme vapaaksi, mutta tänään jätettiin juoksutus pois ja lähdettiin heti uraa pitkin matkaan. Pikkuhiljaa, kun päästään enemmän vauhtiin niin tästä tulee varmasti kelpo menopeli. Tuksulla on luonnostaan niin hyvät askellajit, että tästä tulee vielä hieno.

En voi tarpeeksi hehkuttaa sitä, kuinka hyvin kaikki on tähän mennessä sujunut. Tuksu on osoittautunut erittäin fiksuksi kaveriksi eikä se paljoa turhia sätkyile. Ollaan edistytty todella paljon lyhyessä ajassa ja Tuksun motivaatio on pysynyt korkealla, kun ei olla tehty kerralla liikaa. Pyritään siihen, että kaksi kertaa viikossa käydään selässä.

Upotin Facebookin kautta alle videon tämän päiväisestä treenistä, siinä näkyy melko hyvin kaikkia askellajeja. Näkyykö video teille ja mitä tykkäätte Tuksun liikkeistä :)?
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Hyvin näkyy video täältä blogista, ja kivasti näyttää kulkevan hevonen :) Minkä rotuinen Tuksu on? Entä ratsastatko sä itse tossa videolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä että näkyy! Tuksu on ihan FWB ja joo minä olen selässä :)

      Poista