maanantai 5. joulukuuta 2016

Joulun odotusta

Miten joulukuun alku on lähtenyt käyntiin? Hyvin! Kiitos kysymästä, entä sinulla? Joulukalenterista aukesi tänään jo viides luukku ja sisältä löytynyt suklaanappi löysi tiensä suuhuni. Kotiin on rakennettu joulukuusi ja sen alla odottelee pari pakettia avaamistaan. Elämäni ensimmäinen piparitalo tuli rakennettua yhdessä poikaystäväni kanssa ja pöytä on koristeltu erilaisilla suklaaherkuilla. Ja onhan sitä töitäkin tehty.


Töitä on ollut aika sopivasti nyt ja eilen otettiin Tryffelin kanssa pitkästä aikaa pomppuja. Verrytellessäni ponia se oli hieman säpäkällä tuulella, mutta kun alettiin tulla hyppyjä niin heti alkoi Tryffelikin keskittymään! Siitä kyllä huomaa, miten paljon se tykkää hyppäämisestä. Tultiin ihan helppoja tehtäviä ja kun löysin hyvän rytmin, niin hypyt menivät tosi sujuvasti. Loppuun pari vähän isompaa estettä ja siihen lopetettiin, kun tuntui niin hyvältä. Ensi sunnuntaina on tallin viimeiset estekilpailut ja menen niissä pelkästään 80cm, sillä viime kisoissa Tryffeli tuntui hieman väsyneeltä toisen radan aikana. 


On mulla muitakin ratsuja ollut. Muun muassa pieni ja pyöreä Rolle-poni sekä iso hoikka Arska. Arska olikin minulle ihan uusi ratsu ja lähes heti totesin sen olevan liian iso mulle :D Oon tottunut menemää näillä poneilla aina, niin oon isojen hevosten kanssa ihan hukassa! Ei siinä, Arska oli ihan hauska, mutta ei ihan mulle sopiva. Sen sijaan Rolle-poniin olen ihastunut! Sillä on aivan ihanat askellajit.


Nyt kun lämpötilat on taas jälleen kerran reilusti pakkasen puolella on sen huomannut kännykkäni toiminnassa. Ei kyllä iphone kestä yhtään pakkasta, kun parin tunnin aikana ulkona ollessa akku huutaa tyhjyyttään ja kun tulee sisälle laittamaan sen laturiin, on yhtäkkiä yli 80 prosenttia.. Huomenna lähdetään suorittamaan joulukuvauksia Kouvolaan, joita toivottavasti tulee tänne jouluna näkyviin! Ihanaa joulun odotusta teille lukijoille, palaillaan ensi postauksessa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti