sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Kauden viimeiset kisat

Tämän vuoden viimeiset estekilpailut hypättiin tänään ja ratsunani toimi tälläkin kertaa Tryffeli. Alunperin ajattelin meneväni vain 80 cm luokan, mutta kuolainvaihdoksen takia otin myös 70 cm radan alle. Hypättiin viimeistely hypyt eilen ja sen perusteella lähdimme kokeilemaan aivan normaalia nivelkuolainta, sillä tuo baucher-kuolain on nyt talvikautena vähän turhan jarruttava ja vetää Tryffelin 'liian kasaan'.

Verryttely sujui tosi hyvin ja Tryffeli tuntui juuri sopivalta. Se ei ollut liian säpäkkä, mutta oli kuitenkin sopivasti menossa. Radalle lähdimme viimeisenä ja lähtömerkin saatuamme nostin laukan. Rata meni ihan hyvin. Kaarteet tuotti hankaluuksia meille, sillä kaarteissa Tryffeli herkästi vaihtaa ristilaukalle ja silloin joudun tosi paljon varmistelemaan, että se pääsee esteestä yli - jos en kerkeä vaihtamaan laukkaa takaisin myötälaukaksi. Perusradalta puhdas rata ja uusintaan lähdin ratsastamaan hieman aikaa tekemällä pienet tiet. Edelleen ristilaukat toi harmaita hiuksia, mutta Tryffeli tsemppasi tosi hyvin ja näin päästiin nollatuloksella maaliin ja palkintojen jaossa suitsiin kiinnitettiin sini-valkoinen ruusuke. 

80 cm verryttelyssä otin vain yhdet hypyt kumpaakin suuntaan ja lähdin ensimmäisenä radalle. Alkurata sujui muuten hyvin, mutta ristilaukat häiritsi todella paljon. Perusradan toiseksi viimeiselle esteelle, okserille, tulimme kaarteesta ristilaukkaa > en kerennyt korjata ja nypin Tryffelin pohjaan ja siitä tuli kielto. Ihan mun oma moka, uusi yritys ja ilman ongelmaa yli. Multa lähti jalustimet jaloista hypyssä ja viimeinen este mentiin tyylikkäästi ilman jalustimia.. :D Ensi kerralla taas paremmin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti