perjantai 26. toukokuuta 2017

Clear round

Yksi asia, mitä mun pitäisi alkaa harjoittelemaa on ratsastaminen suu kiinni! Montakohan ötökkää meinasi tänäki päivänä suuhun lentää, kun jatkuvasti oli suu auki, kieli ulkona tai jotain muuta vastaavaa.. :D

Torstaina startattiin Kouvolassa estekisoissa, kun lähdin Jennan mukaan. Hypättiin molemmat Fasulla 50cm ja Jenna hyppäsi vielä 70cm. Suursuolla on kiva käydä Fasun kanssa kisoissa, kun kisapaikalle on ihan lyhyt kävelymatka eikä tarvitse lähteä kopilla reissaamaan. Hyvät alkukäynnitkin tulee samalla. Lähdin luokassa ensimmäisenä, joten ilmottautumisen ja radankävelyn jälkeen pääsin suoraan verryttelemään. En ollut hetkeen taas ratsastanut Fasulla kunnolla, joten alku oli hieman hakemista ja poni tuntui jokseekin vahvalta.


Ravailin ja laukkailin hieman pidemmällä ohjalla ja pikkuhiljaa yritin ottaa ohjia lyhyemmäksi (jotka koko ajan valui syystä x liian pitkiksi). Fasu oli melko energisen tuntuinen ja pari ekaa verkkahyppyäkin oli häseltämistä molemmin puolin. Vikat hypyt sujui ok ja lähdin radalle odottelemaan lähtömerkkiä. Ekalle esteelle ei ollut minkäänlaista ponnistuspaikkaa ja Fasu päätti hypätä hieman kauempaa. Erittäin hyvä aloitus siis :D Muuten rata sujui melko hyvin aina viimeiselle esteelle saakka, kun Fasu sinne teki taas odotettua isomman loikan. Melko vahva Fasu oli esteiden jälkeen, mutta olisi vain pitänyt muistaa olla tiukemmin satulassa ja ne ohjat lyhyemmällä!Jennalla ja Fasulla meni radat myös hyvin, nämä olivatkin Jennan ekat kisat sitten kahteen vuoteen! Viime kisoissa, missä Jenna oli Fasun kanssa he ikävästi kaatuivat. Hienosti tsemppasivat radat ja tästä on erittäin hyvä jatkaa kautta! Kiitos Jennalle ponin lainasta ja videoinnista, Roosalle avusta sekä isosiskolleni Lauralle kiitos kuvista :) Hauskaa oli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti