tiistai 13. kesäkuuta 2017

Ferrari radalla



Käytiin lauantaina taas kisoissa. Tällä kertaa mentiin Jennan kanssa kummatkin 70 cm. Luokassa oli 25 osallistujaa ja verryttelyt oli jaettu neljään osaan. Minä olin tokassa verryttelyryhmässä ja Jenna oli viimeisessä. Fasu oli alussa tosi rauhallinen ja rento ratsastaa, mikä oli erittäin positiivinen yllätys. Verryttelyaikaa oli todella vähän ja hypyille meinasi tulla kiire, kerkesin kuitenkin ottamaan pystylle kaksi hyppyä ja okserille yhden hypyn. Hypyt menivät ensimmäistä hyppyä lukuunottamatta hyvin, joten radalle lähdin hyvin mielin.




Rata alkoi hyvin, pikkaisen vauhti alkoi kiihtymään loppua kohden, mutta pääosin kaikille esteille tuli hyvät hypyt ja kun päästiin perusrata puhtaasti jäätiin odottelemaan uutta lähtömerkkiä uusintaan. Sovittiin Jennan kanssa, että jos tuntuu hyvältä voin lähteä ratsastamaan hieman aikaa uusinnassa. Ensimmäinen käännös meni hyvin, mutta tokan esteen jälkeen käännös venyi ja kierrettiin melko kaukaa. Fasu eteni kuitenkin reippaasti. Uusinta nollalla maaliin ja tällä ajalla lopulta sijoituttiin kuudensiksi jääden parilla sekunnilla voittajaan, oli tosi kova taso! 



Jennalla ja Fasulla tuli harmillisesti uusinnassa yksi puomi alas, muuten he olisivat voittaneet luokan! Oli kyllä tosi kiva kisapäivä, naurettiin paljon ja Fasulla oli radoilla erittäin hauskaa. Kunniakierroksella Fasu oli ihan fiiliksissä ja piti käydä sen jälkeen tiellä rauhottelemassa poikaa. Huomatkaa muuten mun uusi kisapaita, jonka kävin edellisenä päivänä varta vasten ostamassa näitä kisoja varten! Kiitos Jennalle taas hevosen lainasta ja Lauralle kuvista!




^ perusrata

^ uusinta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti