lauantai 17. kesäkuuta 2017

Karri kisoissa kahtena päivänä

Kävin keskiviikkona ja torstaina ratsastamassa Karrilla ja minulle heitettiin idea osallistua kisoihin nyt viikonloppuna. Osallistuin eilen 70cm ja 80cm sekä tänään kävin hyppäämässä vielä 85cm. Perjantain 70cm oli clear round -arvostelulla ja 80cm uusinnalla. Jos joku miettii, miksen mennyt Tryffelillä niin se muutti alkuviikosta uuteen kotiin.

Lähdin kummassakin luokassa heti ensimmäisten joukossa, joten verryttelyn suunnitteleminen oli helppoa. Karrilla ei montaa hyppyä verryttelyissä tarvinnut ottaa, sillä se hyppäsi melko skarpisti heti alusta saakka. 70cm rata oli vähän tahmean tuntuinen ja monelle esteelle tultiin tosi lähelle. Hyvin nousi kuitenkin jalat ja kotiin vietäväksi lähti mukaan ruusuke eli puhdas rata saatiin. 
80cm otin kunnolla reipasta laukkaa ennen lähtömerkkiä ja Karri aika hyvin heräsi siinä. Ensimmäiselle esteelle ajauduttiin aavistuksen lähelle ja siitä lähti puomi matkaan. Loppu rata sujui tosi hyvin ja laukan rytmi säilyi läpi radan hyvänä. Viimeiselle esteelle tultiin väärässä laukassa, kun yrityksestä huolimatta en sitä saanut korjattua, mutta eipä Karri siitä näyttänyt olevan moksiskaan.

Kokonaisuudessaan meni kyllä erinomaisesti! Karri ei tehnyt kertaakaan mitään typerää ja hienosti tsemppasi radat. Vaikka tuo yksi puomi tulikin alas niin se ei haittaa, sillä koko loppurata meni niin hyvin.Ilmottauduinkin samana ilta seuraavan päivän 85cm luokkaan ja erittäin jännittyneenä sekä odottavaisin mielin lähdin lauantai aamupäivänä verryttelemään. Karri oli hyvän tuntuinen koko ajan ja käyttäytyikin taas oikein mainiosti. Lähdin taas ensimmäisten joukossa ja hyvien verryttelyhyppyjen saattelemana marssimme kentälle odottamaan vuoroamme. Otin taas reipasta laukkaa ennen ensimmäistä estettä ja pidin koko ajan laukan reippaana.

Muutamalle esteelle lähdettiin vähän kaukaa tai läheltä, mutta selkään hypyt tuntuivat juuri passeleilta. Karri tuntui tosi hyvältä ja kun perusrata meni niin hyvin, lähdin ratsastamaan vähän aikaa uusinnassa. Mitään ihmeellisiä käännöksiä ei tehty, mutta aikamme riitti kuitenkin viimeisille sijoille ja sijoituttiin viidensiksi 21:stä osallistujasta!
Kahden päivän saldona kaksi ruusuketta, kolme todella hyvää rataa, tyytyväinen kuski sekä poni! Kiitos todella paljon kaikille, ketkä auttoivat minua kisojen aikana, sekä kiitos kuvista kuuluu Jonnalle sekä isosiskolleni Lauralle! Videoinneista en muista enää, mutta kiitos tallitytöille ♥ Pahoitteluni muutaman ratavideon musiikeista, mutta oli pakko sensuroida taustakommentit piiloon ja laitoin ensimmäiset kappaleet mitä youtuben musiikki-arkistosta löytyi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti