maanantai 11. kesäkuuta 2012

ensimmäinen kesälomaviikko

Maanantaina olin Kouvolassa. Irtohypytettiin Viki, jonka jälkeen hypytettiin Helka liinassa. Illalla käytiin vielä kaikkien ponien kanssa melko pitkä rauhallinen lenkki riimuilla. Kävetiin suurimmaksi osin, mutta otettiin välillä vähän ravia.  Tiistaina illalla olin Ilonan mukana ponihiiteillä. Keskiviikkona ratsastin Vinskin alkuverryttelyt maastossa ja lopuksi kentällä vähän aikaa laukassa työskenneltiin. Meni hienosti, varsinkin maastossa kun ei kuumunut laisinkaan niinkuin yleensä.  Ponitkin pääs laitumelle niin kuvailtiin niitä Ilonan kanssa.

Torstaina juoksutin Vinskin ensimmäistä kertaa liinassa ja meni nätisti! Laukkaa ei vain osannut pitää ylllä, joten päästin lopuksi juoksentelemaan vapaaksi kentälle. Harjoiteltiin myös vähän maastakäsin juttuja ja ne onnistuivat paremmin kuin hyvin! Iltapäivästä käytiin Ilonan ja Vilman kanssa kävelemässä Ollin, Pihlan ja Minnin kanssa maastossa ilman satuloita. Mentiin lyhyt lenkki ja tallilla mentiin Vilman kanssa vielä poneilla kentälle vähäksi aikaa pyörimään käynnissä ja ravissa. 

Perjantainakin olin tekemässä tokkolassa työt, mutta pidin poneille vapaapäivän. Lauantaina tulin Kouvolaan ja mentiin poneilla pellolla ja kentällä. Helka oli todella reipas ja välillä olikin hieman ohjausvaikeuksia, jonka seurauksena tulin pari kertaa alas. Sunnuntaina Ella piti minulle ja Jennalle koulutunnin. Käynnissä Helka oli ihan hirveä, eikä liikkunut mihinkään suuntaan, mutta loppujen lopuksi saimme hyvät ympyrät kumpaakin suuntaan. Ravissa poni oli aluksi hieman laiska pohkeelle, mutta laukkojen jälkeen poni reipastui ja kulki omalla moottorilla vähän liikaakin! Laukassa poni oli ihan semi jees. Kaiken kaikkiaan tunti oli ihan hyvä ja saatiin pari hyvää neuvoakin Ellalta :)!

Tähän loppuun jotain vanhoi kuvii Vinskistä ja Minnistä :D Mitä mieltä olette tästä postauksesta? Onko hyvä määrä kuvia/tekstiä? Pitäisikö kirjoitaa useammin?6 kommenttia: