torstai 28. kesäkuuta 2012

hyppelyä ja ponien kuvailua!

Heippa! Saattekin tänään taas paaaljon kuvia, kun Sirkku oli ratsastamassa minun ja Ilonan kanssa tokkolassa ja Carita tuli kuvailemaan meitä :) (Varoitus! Tekstiäkin on paljon) HUOM - Kuvat saa isommiksi klikkaamalla :)!

Tänään, eli Torstaina ei tapahtunut oikeastaan kummoisempia. Olin tallilla kokopäivän ja aamulla lähdettiin Ilonan kannsa raviradalle mukaan kun Ilkka meni Pihlan ja Eetun kanssa sinne. Iltapäivällä oli jokin talutus jota talutin ja siinä yhdessä vaiheessa ruvettiin Emin kanssa ihmetelemään miksi Tomi makoili tarhassa ja vaihtoi paikkaa levottoman näköisenä. Emi kävi hakemassa Tomin tarhasta ja ennenkuin sai edes ponia tarhasta pois, kävi Tomi pieahtaroimaan. Äkkiä poni ylös ja kentälle taluttelemaan. Kun tunti loppui, mie aloin talutella ponia ja taluttelin sitä jonkun puoli tuntia siinä. Muutamia kertoja Tomi yritti käydä pieahtaroimaan, ja kun tilanne ei näyttänyt juurikaan muuttuvan, soitettiin Tuulin kanssa Eläinlääkärille. Noin puolisen tunnin kuluttua hän saapui paikalle, jolloin Tomin tila oli jo helpottanut ja riitti että antoi ponille vähän kipulääkettä. Illalla Tomi alkoi olemaan jo normaali, mutta Tuuli lupasi käydä illalla/yöllä tarkistamassa tilannetta miltä näyttää! Tomilla oli siis ähkyn alku, mutta onneksi mitään pahempaa ei sattunut !!

Tomi vuonna nakki ja peruna

Keskiviikkona, eilen,  Sirkku tuli aamupäivästä tokkolaan Caritan kanssa samalla bussilla ja harmiksemme alkoi juuri satamaan paljon ja ukkostamaan vähäsen. Vähän aikaa odoteltiin ja noin tunnin päästä kun Ilonakin tuli tallille päästiin hyppäämään. Kenttä kuivui todella nopeasti ja pohjakin oli todella hyvä! Minä hyppäsin aluksi Epulla, Ilona Vinskillä ja Sirkku Ollilla. Muutamien hyppyjen jälkeen vaihdeltiin hevosia ja hiukan myöhemmin Ilona lähti purkamaan Ollia kun me jatkoimme Sirkun kanssa Epulla ja Vinskillä. Hypättiin max. 60cm pystyä, mutta Ollille riitti 50cm kun kuitenkin pitkä aika kun viimeeksi hypätty sillä!

Eppu meni tosi kivasti, mutta painoi esteiden jälkeen pään ohjaa vasten.. Hypyt tulivat juureen ja jälkikäteen kuvista huomaan että ohjat olivat liian pitkät jolloin käteni ovat tuolleen vammasesti =( Vinski oli taas perus. Hypyt onnistui ihan hyvin, mutta Vinskilläkin minulla oli liian pitkä ohja joten kädet vammaavat.
Sirkku ja Olli :)

Sirkku ja Vinski

Ilona ja Vinski

Ilona ja Eppu

Myöhemmin lähtiin Ilonan kanssa ratsastamaan Pihlalla ja Eetulla ja niistäkin näette nyt ensimmäistä kertaa kuvia! Minä menin Pihlalla ja se meni ihan kivasteen. PerusPihla. Ei tehty mitään kummoisempia, yritin vähän taivutella kaikissa askellajeissa ja lopuksi hyvät loppukäynnit. Ravissa Pihla oli aika reipas, mutta käyttäytyi kuitenkin asiallisesti :) Laukassa heppa taas yritti lähtee viemään, mutta muutaman laukkaympyrän jälkeen heppakin rauhottui. Otin yhdet laukannostot kumpaakin suuntaan.Ilona ja Eetu

Iltapäivällä menimme kuvailemaan poneja tallin pihalle ja muutamia hyviä kuvia saatiinkin :)! Munkilla on päässä sen uudet talutusriimut/riimunnaru mitkä ostin silloin Tampereelta.

Munkki on vaa paras ♥


otettii myös Offesta ja Ollista kuvii,
mut ollin kuvii en oo saanu viel :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti