sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Heppailua aamusta iltaan

Nyt on sitten peruskoulu käyty loppuun! ♥ Ikävä tulee kyllä monia ihmisiä, mutta koulua ei jää ikävä! Koulusta pääsin pois keskiarvolla 8.05, olen itse siihen tyytyväinen :). Yksi kutonen löytyi todistuksesta, mutta sitten ysejä, kaseja ja muutaia seiskoja loput. Eilen en ollut tallillakaan sen jälkeen, kun oli ihan hirveä ilma! Satoi vain koko päivän, mutta ihan illasta auronko paistoi? Mikä meni vikaan..

Poloneesi, parinani oli Hele :)

JenniH <3
Sanna <3
Tänään aamulla lähdin Annille, kun lupauduin mennä hänen ja Netan kisahoitajaksi Haminan alue-estekilpailuihin. Siellä Anni meni yhden koululuokan, joka oli powercupin aluekarsinta. Siitä he selviytyivät hyväksytysti läpi. Sen jälkeen heillä oli kaksi esteluokkaa, 75cm sekä 90cm. 75cm he kielsivät ensimmäiselle esteelle, mutta loput esteet menivät tosi mallikkaasti yli. 90cm oli taas powercupin karsintaluokka josta he pääsivät myöskin hyväksytysti yli, vaikkakin yksi este putosi. Netta käyttäityi hyvin kisoissa ja ihan kivasti heillä näytti menevän :)!

Kun päästiin kisoista niin mie ratsastin Kaitsulla kentällä ilman satulaa. Aluksi Kaj meni rennosti, mutta sitten kun Anni tuli säätämään siihen niin Kaitsu säikähti jotain, jonka jälkeen oli aika jännittynyt. Laukassa kuitenkin rentoutui vähäsen, vaikkakin virtaa ponilla riitti! En mennyt mitään rankkaa reeniä ja molemmille jäi hyvä fiilis (:

Illasta kävimme vielä Annin kanssa ajamassa Anni ja Saga. Mie ajoin taas Annilla ja mentiin lyhyt rauhallinen lenkki. Käveltiin suurinosa, mutta muutama hölkkä pätkä otettiin rauhallista ravia! Anni meni kivasteen vaikka alussa olikin hieman ohjausongelmia tallin pihasta pois pääsemisestä ja ajettiin puutapäin :D!

Kuvia ei harmiksenne ole :( Mutta mä yritän saada kuvii ensipostaukseen ja tuon yhden erikoispostauksen toteutan tässä lähipäivinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti