perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kisahoitajan roolissa


Heippa taas! Viikko on alkanut hyvin ja ollaan saatu nauttia niin lämpimistä kuin vähän viileämmistä keleistä. Täällä sää vaihtelee melko paljon tällä hetkellä, eikä koskaan tiedä paistaako aurinko kuinka kauan, alkaako satamaan taikka tuuleeko koko päivän. Tänään kuitenkin pääsin avaamaan t-paita kelit, kun tuli ratsastaessa hieman lämmin, kun kentälle paistoi suoraan aurinko! Puiden lehdetkin ovat alkaneet vihertyä, jee :)

Keskiviikkona pääsin ensimmäisiin kilpailuihin mukaan. Kisat pidettiin Segebergissä ja Laura osallistui neljällä eri hevosella niihin. Minun lisäksi oli toinenkin hoitaja mukana, joka sitten neuvoi mua miten täällä toimitaan kilpailuissa. Oli kyllä todella kiva päivä, vaikka kauan siellä menikin, kun kummassakin luokassa mihin Laura osallistui oli melkein 200 lähtijää yhteensä. Missään vaiheessa ei kuitenkaan tullut mitään kiirettä, mikä oli kyllä hyvä näin ekoissa kilpailuissa :) Kisapaikka oli oikein selkeä ja viihtyisä!

Muutenkin viikko on sujunut oikein mallikkaasti! Olen viihtynyt superhyvin täällä. Sain Vilmalta pari kuvaa, mitä hän on kännykällä ohi mennen ottanut, kiitos hänelle niistä :) Olen yrittänyt vapaa-ajalla selvitellä kännykkäasioita ja toivottavasti saisin pian uuden kännykän ja siihen liittymän. 


4 kommenttia:

 1. Vihdoinki, kyllä mä oonki jo oottanu että susta jotain sieltä Saksasta kuuluisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo kirjottelisin kyllä mielelläni enemmänkin jos vaa kerkeäisi!

   Poista
 2. Onko sinulla lupaa kirjoittaa enemmän tallista? Itseäni kiinnostaa kilpahevosten ruokinta, ratsastus, tarhaus yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On lupa kertoa perusjuttuja ja julkaista kuvia :) Ajattelin joku päivä kirjoittaa tallin perus työtehtävistä postausta!

   Poista