torstai 18. helmikuuta 2016

Melkein auringonlaskussa

Tiistaina käytiin tosiaan kaverini Ellan poneja juoksuttamassa. Oli kaunis auringonlasku, mutta puut ja rakennukset olivat osittain auringon edessä niin kuvat jäi melko harmaiksi. Tietyistä kohdista aurinko pääsi paistamaan pellolle ja hevosten karvaan kohdistui nätti valo ja väri. Pikkuponi oli kovin innoissaan ja sinkoili joka ilmansuuntaan, kun taas vanhempi rouva otti vähän rennommin. 
Tänää lähden käymään koululla, mutta perjantaiksi pitää tulla takaisin katsomaan kaverini Wanhojen tansseja. Tikit pitäisi myös käydä poistattamassa. On kyllä vaudikas viikko, mutta en valita yhtään. On ollut ihanaa nähdä ajan kansa vanhoja kavereita. Katselin juuri, että olen kirjoittanut päivittäin jo kuusi postausta peräkkäin! Huomenna tulee vielä yksi postaus täältä Kouvolan reissusta, kun ratsastin Fasulla eilen. Sen jälkeen olisi tarkoitus kirjoittaa talliviikosta, joka minulla oli jo pari viikkoa takaperin. Myös estenäyttö I -postaus on tulossa mahdollisimman pian.
Tuleva kouluponi!

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva jos kertoisit joskus vähä pidemmän kaavan mukaa tosta Veerasta ja Ponista mistä laitoit yhdessä postauksessa kuvat:) esim niiden oikeat nimet ja mistä ovat tulleet jne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin mä niistä yrittää kertoa jotain mitä muistan/ tiiän jne :)

      Poista